Domino's Franchisee Support

Udlev drømmen om at blive selvstændig

Som franchisee får du støtte af os i alle områder af din forretning

Koncept, planlægning og åbning
Vores team hjælper dig med at finde den perfekte lokation. Vi assisterer dig i analysen af lokationens potentiale, og hjælper dig med at designe den optimale Domino's Pizza butik. Vi vil assistere dig før og under bygge og installations processen, og i planlægningen af aktiviteter ved butikkens "Grand Opening".

Daglig drift
Erfarne managers vil assistere dig i den første periode efter åbningen, for at sikre at alting kører optimalt og effektivt. Du vil blive trænet af os, så butikken lever op til Domino's kvalitets standard. Top kvalitet og top service er vigtigt for os, hvorfor vi udfører jævnlige kvalitets kontroller af butikken.

Franchise møder
Vi holder jævnligt franchise møder, hvor du har mulighed for at tage emner op og dele erfaringer med andre franchisees og franchise-teamet.

Marketing
Du får fordelen af vores nationale markedsføring, så som TV-reklamer, radio-spots og annoncering på internettet og i trykte medier m.m.
Vi står også for udvikling af kampagner og materiale dertil. Og du kan drage nytte af vores marketings afdeling, hvis du har tanker om et tilbud, du vil køre i dit leveringsområde.

Know-how
Vores team står altid til rådighed for dig. Og vi hjælper dig gerne med idéer, generelle problemstillinger og hvordan din forretning kan vækste.


Interesseret? Klik her for at ansøge

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre