START DIN BESTILLING

Domino’s Roskilde holder gratis pizza time og indsamler til Børn med angst

Lørdag d. 20. november serverer Domino’s Pizza Roskilde gratis pizza imellem kl. 13 og 14 i butikken på Københavnsvej 13, og for hver gratis pizza donerer de en ekstra gratis pizza til foreningen Børn med angst.

Registrer dig til vores nyhedsbrev så du er opdateret om andre events og tilbud!

registrer dig nu

Alle i Roskilde kan glæde sig til gratis pizza hos Domino’s Roskilde d. 20. november fra kl. 13 til 14 og jo flere gratis pizzaer der bliver bagt, des bedre. Domino’s Pizza vil nemlig donerer en ekstra pizza til foreningen Børn med angst for hver gratis pizza givet. Kunder kan vælge en gratis Margherita, Pepperoni eller Hawaii pizza, men hvis andet frister på menuen, kan dette bestilles til menu pris.

Gratis pizza i en time
Butikken på Københavnsvej 13 var den første i rækken da den australske koncern, Domino’s Pizza Enterprises, genetableret pizzakæden i Danmark i 2019. Domino’s leverer i dag varme pizzaer fra deres 22 butikker og er nu den største pizzakæde i landet og har kun planer om at vækste, med 150 butikker i sigte.

”Domino’s Roskilde var vores første butik som vi åbnede for to år siden, og som tak til alle vores dejlige kunder i byen som har budt os velkommen, har vi arrangeret en gratis pizza time” siger Kellie Taylor, direktør for Domino’s Pizza Danmark, og fortsætter ”Hos Domino’s mener vi, at pizza er et samplingspunkt og derfor vil vi gerne donere ligeså mange pizzaer til Landsforeningen for psykisk sundhed og Foreningen for børn med angst, så de kan skabe nogle mindeværdige stunder med deres medlemmer. Så kom ned og støt ved at nyde en gratis pizza.”

Over 450.000 pizzaer til velgørenhed
Domino’s Pizza Enterprises, som kan prale sig med 3000 butikker i 10 lande, gav bl.a. over 450.000 pizzaer til velgørenhed sidste år. Koncernen er aktiv på velgørenhed og støtter bl.a. uddannelses- og ungdomsinitiativer, lederskab og iværksættere, lokale foreninger samt katastrofehjælp på verdensplan.

”Når et barn udvikler angstproblematikker, bliver hele familien udfordret, og man kan føle sig meget alene, fordi det kan være svært for omgivelserne at forstå. Derfor er det vigtigt for os som forening, at vi kan være med at få skabt forståelse og tolerance for børn med angst og deres forældre,” siger Mia Kristina Hansen, formand for Børn med angst, og fortsætter, ”Pizza er altid godt for fælleskabet og med Domino’s overalt i landet, ved jeg at vores lokale afdelinger og grupper, vil blive glade for at kunne bestille gratis pizza til deres sammenkomster.”

På restauranten i Roskilde vil man stå klar til at bage gratis pizzaer på lørdag d. 20. november fra kl. 13 – 14. Butikken har ellers åben alle ugens dage fra kl. 11 til 23.