Her kommer pizzaen fra

Hos Domino's sætter vi en ære i at levere en kvalitetspizza med friske danske råvarer. Her kan du læse mere om vores leverandører, der alle sammen bidrager til den høje konsistente kvalitet, som du kender fra Domino's.

 

Arla

Når det kommer til ost, anvender Domino's ost af højeste kvalitet. Vores mozzarella ost er 100% mozzarella ost og ikke pizzatopping. Toppingproduktet indeholder vegetabilsk olie, der er langt billigere end det mælkefedt, som olien erstatter. Hos Domino’s ved vi, at rigtig pizzaost består af mælk, der er tilsat mælkekulturer og osteløbe, så mælken bliver til ost. Derfor var valget af Arla et naturligt valg, da leverandøren af 100 % mozzarella ost og cheddar skulle findes.

Arla er den førende producent af højkvalitets mozzarella i Europa. Osten bliver produceret i Danmark og er lavet med en kombination af mere end 50 års håndværksmæssig erfaring og moderne kvalitet. Cheddaren produceres i oprindelseslandet England, hvor Arla også er den førende producent.

Arla analyserer og udvikler løbende osten for at sikre, at den leverede ost lever op til den aftalte kvalitet.

Arlas produktion foregår efter højeste hygiejnemæssige forskrifter, som løbende overvåges gennem egne og kunders regelmæssige eftersyn af kontrolsystemerne.

For at kunne levere mælk til Arla skal landmændene leve op til kvalitetsprogrammet “Arlagården”. På den måde sikrer Arla, at landmændenes mælk er af den bedste kvalitet og produceret forsvarligt i forhold til bl.a. køernes trivsel og foder. Du kan læse om programmet på Arlas hjemmeside https://www.arla.dk/om-arla/vores-ansvar/kvalitet-pa-garden/

 

Tulip

For at kunne lave en lækker pizza skal man bruge kvalitets-toppings. Tulip er kendt for at levere nogle af de bedste og mest velsmagende produkter. Uanset om det gælder pepperoni, skinke eller andre toppings som leveres af Tulip, så er du sikret en god smagsoplevelse.

Toppings til Domino's i Danmark bliver produceret hos Tulip i Svenstrup og Aalborg, hvor medarbejderne har mange års erfaring med at lave nogle af Danmarks bedste pizzatoppings.

Produktionen af de mange pizzatoppings foregår altid ud fra meget strenge krav til fødevaresikkerheden, så du kan være sikker på at de toppings som Domino's benytter er af højeste kvalitet – hver gang.

 

Valsemøllen

En god pizzabund kræver få, men gode råvarer. Kvalitets-hvede og tid er de vigtigste ingredienser, fordi godt hvedemel og koldhævning giver dejen en god strækbarhed, så bunden kan rulles tynd ud. Samtidig skal melet have en god bageevne, der giver en sprød og luftig bund.

Valsemøllens Elephant hvedemel er et af Danmarks mest populære pizza-hvedemel, fordi det har netop alle disse egenskaber.

Hos Domino’s er vores 24 timer koldhævede dej med Elephant hvedemel eller fuldkorns power-hvede for at give vores kunder uimodståelige smagsoplevelser af absolut højeste kvalitet.

Domino’s tilbyder også Glutenfri og Thin Crust bunde fra andre leverandører, som ikke er frisk koldhævet dej.

 

Greens Engros

Domino's får bla. grøntsager og krydderier fra den danske leverandør Greens Engros.

Domino's bruger et væld af forskellige grøntsager på de mange pizzaer og derfor er samarbejdet med Greens Engros en essentiel del af fremstillingen af de lækre pizzaer.

Bestiller du f.eks. en Extravaganzza vil de friske løg, grønne peber, champignoner og de lækre oliven komme fra Greens Engros.

 

Peterson Packaging

Domino's Pizza får alt emballage lavet af den danske leverandør Peterson Packaging.

Peterson Packaging leverer emballage til mange tusinde virksomheder i hele norden og er nøje udvalgt af Domino's som sætter høje krav til emballagen, især pizzaæskerne. Pizzaæskerne er lavet af 100% gebrugspap, men er belagt med en innerliner således at pizzaen aldrig kan komme i direkte kontakt med pap som har været genbrugt.

Velbekomme!

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre