Her kommer pizzaen fra

Hos Domino's Pizza sætter vi en ære i at levere en højkvalitets pizza med friske danske råvarer. Her kan du læse mere om vores leverandører, der alle sammen bidrager til den høje konsistente kvalitet som du kender fra Domino's Pizza.

Se en kort video om vores råvarer her:

 

Arla

Når det kommer til ost, anvender Domino's pizza udelukkende ost af højeste kvalitet. Derfor var valget af Arla et naturligt valg, når leverandøren af mozzarella og cheddar skulle findes. Bemærk at vores mozzarella ost er 100% dansk mozzarella.

Arla er den førende producent af højkvalitets mozzarella i Europa. Osten bliver produceret i Danmark og er lavet med en kombination af mere end 50 års håndværksmæssig erfaring og moderne kvalitet. Arla bruger udelukkende danske mælkekøer til fremstillingen af deres mozzarella. Cheddaren produceres i oprindelseslandet England, hvor Arla også er den førende producent.

Arla analyserer og udvikler løbende osten for at sikre, at den leverede ost lever op til den aftalte kvalitet.

Arlas produktion foregår efter højeste hygiejnemæssige forskrifter, som løbende overvåges gennem egne og kunders regelmæssige eftersyn af kontrolsystemerne.

For at kunne levere mælk til Arla skal landmændene leve op til kvalitetsprogrammet “Arlagården”. På den måde sikrer Arla, at landmændenes mælk er af den bedste kvalitet og produceret forsvarligt i forhold til bl.a. køernes trivsel og foder. Du kan læse om programmet på Arlas hjemmeside https://www.arla.dk/om-arla/vores-ansvar/kvalitet-pa-garden/

Domino's Pizza bruger hvert år mere end 250 tons ost!

 

Tulip

For at kunne lave en lækker pizza skal man bruge kvalitets toppings. Tulip er kendt for at levere nogle af de bedste og mest velsmagende produkter. Uanset om det gælder pepperoni, skinke eller andre toppings som leveres af Tulip, så er du sikret en god smagsoplevelse.

Toppings til Domino's Pizza i Danmark bliver produceret hos Tulip i Svenstrup og Aalborg, hvor medarbejderne har mange års erfaring med at lave nogle af Danmarks bedste pizzatoppings


Produktionen af de mange pizzatoppings foregår altid ud fra meget strenge krav til fødevaresikkerheden, så du kan være sikker på at de toppings som Domino's Pizza benytter er af højeste kvalitet – hver gang.

Hos Domino's Pizza er pepperoni den mest brugte ingrediens, hvor der hvert år bruges mere end 20 tons!

 

Valsemøllen

En god pizzabund kræver få, men gode råvarer. Hvedemelet er en vigtig ingrediens, fordi et godt hvedemel giver dejen en god strækbarhed, så bunden kan rulles tynd ud. Samtidig skal melet have en god bageevne, der giver en sprød og luftig bund.

Valsemøllens Elephant hvedemel er et af Danmarks mest populære pizza-hvedemel, fordi det har netop alle disse egenskaber.

Hos Domino Pizza bager vi udelukkende med Elephant hvedemel for at give vores kunder uimodståelige smagsoplevelser af absolut højeste kvalitet.

Domino's Pizza bruger over 200 tons mel hvert år!

 

Greens Engros

Domino's Pizza får alle grøntsager og krydderier fra den danske leverandør Greens Engros.

Domino's Pizza bruger et væld af forskellige grøntsager på de mange pizzaer og derfor er samarbejdet med Greens Engros en essentiel del af fremstillingen af de lækre pizzaer.

Med grøntsager og krydderier fra Greens Engros er du sikret at vi udelukkende bruger friske råvarer når vi laver din pizza.

Bestiller du f.eks. en Extravaganzza vil de sprøde løg, den friske grønne peber, de saftige champignoner og lækre oliven komme fra Greens Engros.

Den mest brugte grøntsag hos Domino's er løg, hvor der hvert år bruges mere end 10 tons løg!

 

Peterson Packaging

Domino's Pizza får alt emballage lavet af den danske leverandør Peterson Packaging.

Peterson Packaging leverer emballage til mange tusinde virksomheder i hele norden og er nøje udvalgt af Domino's som sætter høje krav til emballagen, især pizzaæskerne. Pizzaæskerne er lavet af 100% gebrugspap, men er belagt med en innerliner således at pizzaen aldrig kan komme i direkte kontakt med pap som har været genbrugt.

Velbekomme!

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre