Domino's Pizza Albertslund

Domino’s pizza i Albertslund er et af de nyeste Domino’s pizzariaer i Danmark, og åbnede 2 marts 2017 i Albertslund Centrum. Som specialister i pizza, springer vi ikke over hvor gærdet er lavest, men gør meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang. Pizza er nemlig ikke bare pizza for os. Vi  kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Stationsporten 13
2620 Albertslund

Bestil fra Domino's Pizza Albertslund

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Albertslund

  • Hos Dominos Pizza Albertslund bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Albertslund
  • Hos Dominos pizza i Albertslund får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Albertslund leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Albertslund

Beliggenhed

Dominos Pizza i Albertslund ligger centralt i Albertslund Centrum, i den nordlige nede af centeret lige ved gangtunellen fra Albertslund Station. Du skal være opmærksom på at vi ligger på første sal, så indgangen er fra parkeringspladsen overfor Kvickly. Vi ligger samtidig tæt på Musikteatret og Forbrændingen så skal du i biografen eller til koncert så er det hurtigt at komme forbi Domino’s og få en pizza med på vejen.

Parkering

Der er masser af parkeringspladser lige udenfor døren. Med parkeringspladsen ved Kvickly og de andre parkeringspladser i Albertslund Centrum er der hele 870 pladser med gratis parkering i nærområdet. Kommer du på din cykel har vi masser af cykelstativer lige udenfor butikken.

Levering

Domino’s er verdens førende fastfood kæde indenfor levering. I Albertslund leverer vi i et område der bl.a. strækker sig fra Badesøen i nord, til Wittrups Motel i Vest og Holbækmotorvejen i syd og selvfølgelig det centrale Albertslund. Er du i tvivl om vi leverer til din adresse, så prøv at start en bestilling her på dominos.dk, vælg levering og indtast din adresse, så kan du hurtigt se om levering er muligt. Vores leveringsområde er fastlagt ud fra den distance fra butikken hvor vi kan garantere at vi leverer frisk og varm pizza.

Kvalitetsgaranti

Vores mission er at levere kvalitetspizzaer til danskerne, og for at sikre din pizzaoplevelse, har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitets. Som de eneste i pizzabranchen giver vi en kvalitetsgaranti fordi vi bruger nøje udvalgte råvarer til vores pizzaer. Vi bruger eksempelvis kun 100% dansk mozzarellaost fra Arla og dansk mel fra Valsemøllen.

Bestil på nettet

Hvad siger du til at slippe for ventetid i butikken når du skal hente din pizza?. Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, så får du en SMS når din pizza er klar til afhentning. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Albertslund når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Albertslund

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Albertslund på Facebook: https://www.facebook.com/DominosPizzaAlbertslund/ 

Andre Domino's pizza i nærheden af Albertslund

Vallensbæk
Glostrup
Taastrup

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre