Lækker pizza i Albertslund fra vores Domino’s Pizza

Domino’s pizza i Albertslund er et af de nyere pizzarier i Danmark. Vi åbnede den 2. marts 2017 i Albertslund Centrum. Som specialister i pizza, springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest, men gør meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang. Pizza er nemlig ikke bare pizza for os. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse.


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Stationsporten 13
2620 Albertslund

Bestil fra Domino's Pizza Albertslund

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Albertslund

  • Hos Dominos Pizza Albertslund bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Albertslund
  • Hos Dominos pizza i Albertslund får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Albertslund leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Albertslund

Her ligger Domino’s Pizza i Albertslund

Domino’s Pizza i Albertslund ligger centralt i Albertslund Centrum, i den nordlige nede af centeret lige ved gangtunellen fra Albertslund Station. Du skal være opmærksom på, at vi ligger på første sal, så indgangen er fra parkeringspladsen overfor Kvickly. Vi ligger samtidig tæt på både Musikteatret og spillestedet Forbrændingen, så skal du i biografen eller til koncert, er det hurtigt at komme forbi Domino’s og få en pizza med på vej hjem.

Parkering ved Domino’s i Albertslund

Fordi vi ligger så centralt, som vi gør i Albertslund, er der masser af gode parkeringsmuligheder tæt ved vores pizzaria. Dels er der masser af parkeringspladser lige udenfor døren, og med parkeringspladsen ved Kvickly og de andre parkeringspladser i Albertslund Centrum i tilgift, er der hele 870 pladser med gratis parkering i nærområdet. Kommer du på cykel, har vi masser af cykelstativer lige udenfor butikken, hvor du kan stille den.

Levering af pizza i Albertslund

Domino’s er verdens førende fastfood kæde indenfor levering. I Albertslund leverer vi i et område, der bl.a. strækker sig fra Badesøen i nord, til Wittrups Motel i vest og Holbækmotorvejen i syd og selvfølgelig det centrale Albertslund. Er du i tvivl, om vi leverer til din adresse, så prøv at starte en bestilling her på siden, vælg levering og indtast din adresse, og så kan du lynhurtigt se, om levering er mulig i dit område.

Kvalitet i højsædet hos Domino’s pizza i Albertslund

Vores leveringsområde er fastlagt ud fra den distance fra butikken, hvor vi kan garantere at levere frisk og varm pizza. Kvaliteten er nemlig helt essentiel for vores pizzaer. Vi tilbyder kun den bedste kvalitet og har endda kvalitetsgaranti, hvilket vil sige, at du altid får en pizza, der lever op til dine forventninger.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre