Domino's Pizza Brønshøj

Som specialister i pizza, springer vi ikke over hvor gærdet er lavest, men gør meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang. Pizza er nemlig ikke bare pizza for os. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Man - Tor: 15.00 - 21.30
Fre - Søn: 11.00 - 21.30

Adresse:

Frederikssundsvej 265 B
2700 Brønshøj

Bestil fra Domino's Pizza Brønshøj

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Brønshøj

  • Hos Dominos Pizza Brønshøj bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Brønshøj
  • Hos Dominos pizza i Brønshøj får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Brønshøj leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Brønshøj

Beliggenhed

Dominos Pizza i Brønshøj ligger centralt på Frederikssundsvej tæt på Husum og Brønshøj. Lige i nærheden finder du Husum Torv, Brønshøj Torv, Fitness World i Husum, Quickpot og vores nabo er Netto.   

Parkering

Der er masser af parkeringspladser lige udenfor døren på begge sider af Frederikssundsvej. Hvis der undtagelsesvis ikke er ledige parkeringspladser på Frederikssundsvej, så er der også en kundeparkeringsplads bag Netto.

Levering

Domino’s er verdens førende fastfood kæde indenfor levering. Fra vores lokation på Frederikssundsvej og de nabobutikkerne dækker vi hele Brønshøj.

Hos Domino’s har vi valgt at udfase biler og scootere, og bruger nu stort set udelukkende elcykler til levering. Cyklerne har den store fordel at de støjer og forurener væsentligt mindre end biler og knallerter. Cyklerne er samtidig overraskende hurtige at kommer rundt på, da de ikke er så følsomme overfor trafikken som eksempelvis biler.

Kvalitetsgaranti

Vores mission er at levere kvalitetspizzaer til danskerne, og for at sikre din pizzaoplevelse, har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitets. Som de eneste i pizzabranchen giver vi en kvalitetsgaranti fordi vi bruger nøje udvalgte råvarer til vores pizzaer. Vi bruger eksempelvis kun 100% dansk mozzarellaost fra Arla og dansk mel fra Valsemøllen.

Bestil på nettet

Hvad siger du til at slippe for ventetid i butikken når du skal hente din pizza?. Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, så får du en SMS når din pizza er klar til afhentning. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Brønshøj når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Brønshøj

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Brønshøj på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Brønshøj

Herlev
Nørrebro
Vanløse

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre