Lækker pizza i Holbæk - Det får du hos Domino's

I krydset mellem Labæk og Østerstræde finder du Domino's Pizza i Holbæk. Vi ligger centralt i byen og blot et stenkast fra Holbæk Havn. Så næsten uanset hvor i Holbæk du befinder dig, er der aldrig langt til en lækker pizza.

Hvis du selv vil hente din pizza, er det heldigvis forholdsvis let at finde en parkeringsplads. Dels er der parkering lige udenfor døren på Labæk, og ellers er der ofte ledige pladser at finde i enten Østerstræde eller på Brogade.


Åbningstider:

Lukket

Adresse:

Labæk 17
4300 Holbæk

Billeder af Domino's Pizza Holbæk

  • Hos Dominos Pizza Holbæk bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Holbæk
  • Hos Dominos pizza i Holbæk får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Holbæk leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Holbæk

Hurtig levering af pizza i Holbæk

Selvom Holbæk er forholdsvis fremkommelig i bil, vælger de fleste at få deres pizza leveret - og det forstår vi godt. Udover at bage utroligt velsmagende og delikate pizzaer er vi nemlig eksperter i hurtig, effektiv og nu også miljøvenlig levering.

I modsætning til de fleste, leverer vi nemlig hovedsageligt via el-cykel. Det er ofte hurtigere at komme omkring på en cykel end i bil - og modsat bilen, er vi på vores cykler ikke berørte af eventuel myldretrafik eller lignende udfordringer på vejene. Vores pizza levering på el-cykel er således både godt for os (det er sundt at cykle), godt for dig fordi du får din pizza hurtigt og godt for miljøet, fordi vi ikke forurener med biler. Det er en tredobbelt win.

Slip for ventetid – bestil din pizza online hos Domino’s Holbæk

Hos Domino’s Pizza synes vi ikke, du skal spilde din dyrebare tid. Derfor har vi introduceret muligheden for, at du kan bestille din pizza online på vores hjemmeside eller via vores smarte app. Når du bestiller pizza online eller via app’en, får du løbende opdatereringer, så du ved præcis, hvad den aktuelle status er på din pizza. På den måde udgår du at vente på din pizza, hvis du selv vil afhente i vores pizzaria, og du har 100% styr på, hvornår vi kommer, hvis du har valgt at få din pizza leveret.

Det bliver ikke nemmere og mere overskueligt.

Kun pizza af bedste kvalitet hos Domino’s i Holbæk

Hos Domino’s mener vi, at pizza skal være af den bedste kvalitet – hver gang. Derfor sætter vi utrolig stor ære i at lave lækker kvalitetspizza hver eneste gang. Vi har gennem mange år forfinet vores pizzaer og er i dag så stolte af vores produkt, at vi tilbyder 100% kvalitetsgaranti. Det vil sige, at hvis en pizza ikke overholder kvalitetskravene, så får du en ny. Du kan læse mere om vores unikke garanti her.

Domino’s kvalitetsgaranti er med til at sikre kvaliteten af vores håndværk og smagsoplevelsen hos dig som pizza-spiser.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre