Domino's Pizza Holbæk

Hos Domino’s i Holbæk er vi specialiserede i at lave god pizza. Vi kombinerer godt håndværk, og nøje udvalgte kvalitetsingredienser så du er sikret en god pizzaoplevelse hver gang, for hos Domino’s er pizza ikke bare pizza. 

Vi ligger centralt i Holbæk lige i krydset mellem Labæk og Østerstræde. Så uanset hvor i Holbæk du befinder dig er vi tæt på.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Man - Tor: 15.00 - 21.00
Fre - Søn: 11.00 - 21.00

Adresse:

Labæk 17
4300 Holbæk

Bestil fra Domino's Pizza Holbæk

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Holbæk

  • Hos Dominos Pizza Holbæk bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Holbæk
  • Hos Dominos pizza i Holbæk får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Holbæk leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Holbæk

Her ligger vi

Dominos Pizza ligger i krydset mellem Labæk og Østerstræde, lige ved siden af Home og skråt overfor Irma. I nærområdet finder du bl.a. Holbæk havn, gågaden Ahlgade, og Holbæk station.

Parkering

Hvis du foretrækker at hente din pizza selv, så er der masser af parkeringspladser i nærheden. Der er dels et begrænset antal parkeringspladser lige overfor butikken på Labæk. Alternativt kan du tit finde en parkeringsplads i Østerstræde eller Brogade.

Levering

Selv om det er forholdsvis let at komme rundt i bil i Holbæk er der stadig flere af vores kunder der foretrækker at få leveret deres pizza. Domino’s er førende i verden indenfor hurtig og pålidelig levering. For dig betyder det at du får din mad leveret både billigt og hurtigt. Vores gennemsnitlige leveringstid er bare 26 minutter, og vi leverer selvfølgelig i hele Holbæk by. Hos Domino’s har vi valgt at minimere levering med biler og knallerter, da de både støjer og forurener. I stedet bruger vi elcykler til langt størsteparten af vores leveringer. Vi har en af Danmarks største flåder af elcykler, og har vores egen cykelmekaniker ansat til at holde alle cykler i perfekt stand.  

VIP Klub

Som kunde hos Domino’s har du mulighed for at være med i vores VIP Kundeklub. Medlemmerne af klubben modtager mail og sms beskeder med produktnyheder og unikke tilbud og rabatter. Det er selvfølgelig gratis at være tilmeldt. Du kan tilmelde dig her: https://www.dominos.dk/sms

Bestil på nettet og spar tid

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Holbæk når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Holbæk

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Holbæk på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Holbæk

Roskilde
Næstved
Taastrup

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre