Domino's Pizza Hvidovre

Domino’s pizza i Hvidovre har gennem mange år leveret vores berømte pizzaer over hele Hvidovre. I modsætning til mange af vores konkurrenter fokuserer vi på at lave pizza, og det kan smages. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest, men gør meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang.

Pizza er nemlig ikke bare pizza for os. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse og altid kan få nem og lækker fastfood.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem online bestilling
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Pizza med kvalitetsgaranti
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Hvidovrevej 261 B
2650 Hvidovre

Bestil fra Domino's Pizza Hvidovre

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Hvidovre

  • Hos Dominos Pizza Hvidovre bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Hvidovre
  • Hos Dominos pizza i Hvidovre får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Hvidovre leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Hvidovre

Her ligger vi

Vi ligger i det centrale Hvidovre på Hvidovrevej lige efter krydset med Brostykkevej lige ved siden af Cafe Victoria. Der er derfor ikke langt fra Hvidovre stadion, Hvidovre Hospital eller Frihedens Idrætscenter til Domino’s. 

Parkeringsmuligheder

Kommer du i bil, er der parkeringspladser lige udenfor butikken på Hvidovrevej.  Alternativt er der parkeringspladser lige rundt om hjørnet på Giesegårdsvej eller Strøbyvej. Er du på cykel, kan du holde foran butikken.

Levering

Ud over pizza, er Domino’s er verdenskendte for vores billige, hurtige og pålidelige levering.  Vi leverer til hele Hvidovre, lige fra Strandmarkskvarteret i syd til Avedøre i øst til Valbyparken i Vest.

Vi er meget stolte af at vi stort set udelukkende leverer med elcykler, da de støjer mindre, og er væsentlig bedre for miljøet end biler eller scootere. 

Kvalitetsgaranti

Vores mission er at levere kvalitetspizzaer til danskerne, og for at sikre din pizzaoplevelse, har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitets. Som de eneste i pizzabranchen giver vi en kvalitetsgaranti fordi vi bruger nøje udvalgte råvarer til vores pizzaer. Vi bruger eksempelvis kun 100% dansk mozzarella ost fra Arla og dansk mel fra Valsemøllen.

Bestil på dominos.dk

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Hvidovre når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Hvidovre på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Hvidovre

Vallensbæk

Valby

Vesterbro

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre