Domino's Pizza Køge

Fra vores centrale lokation på Nørre Boulevard, har Dominog gennem mange serveret vores berømte pizzaer til borgene i Køge. Hos Domino’s er vi pizza specialister, og vi springer vi ikke over hvor gærdet er lavest. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Man - Tor: 15.00 - 21.00
Fre - Søn: 11.00 - 21.00

Adresse:

Nørre Boulevard 26
4600 Køge

Bestil fra Domino's Pizza Køge

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Køge

  • Hos Dominos Pizza Køge bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Køge
  • Hos Dominos pizza i Køge får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Køge leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Køge

Beliggenhed

Dominos Pizza i Køge ligger på Nørre Boulevard, lige i krydset med Slagterivej og er meget tæt på gågaden, Torvet og Køge station. I nærområdet finder du også Køge havn, Køge lystbådhavn og ikke mindst Køge Hallerne og Køge Stadion.

Parkeringsmuligheder

Der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor butikken på Nørre Boulevard. Alternativt kan du som regel finde en ledig plads i sidegaderne Slagterivej eller Tordenskjoldsgade.

Levering

Skal du have en rygende varm pizza, anbefaler vi at du får den leveret fra os. Dels kan det være besværligt at komme rundt i bil når der er meget trafik, og samtidig kan vores bude komme hurtigt rundt i byen med vores elcykler. Vores gennemsnitlige leveringstid er på kun 26 minutter, og da vores bude transporterer pizzaerne i specielle thermobokse, er du helt sikker på en rygende varm pizza når den bliver leveret. Vores levering foregår stort set udelukkende med elcykler der forurener og støjer væsentlig mindre en biler og scootere.

Kvalitetsgaranti

Til en god pizza hører gode råvarer. Hos Domino’s bruger vi udelukkende 100% dansk mozzarella fra Arla på vores pizzaer. Du kan vælge mellem hele 5 forskellige bunde – lige fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for at dejen er koldhævet i minimum 24 timer så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grønsager er nøje udvalgt, så d altid får de bedst tilgængelige på markedet, uanset årstid. Som noget unikt har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet.

Let bestilling på nettet

Hvad siger du til at slippe for ventetid i butikken når du skal hente din pizza? Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, så får du en SMS når din pizza er klar til afhentning. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Køge når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Køge

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Køge på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Køge

Greve
Holbæk
Næstved

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre