Få lækker Pizza i Køge hos Domino’s

I hjertet af Køge – nærmere bestemt på Nørre Boulevard 26, 4600 Køge – finder du Domino’s Pizza og dermed det måske bedste pizzaria i Køge. Fra vores centrale placering i Køge centrum, har vi fornøjelsen af at lave lækre kvalitetspizzaer til de mange pizzaglade mennesker i Køge og omegn.

Vi går meget op i vores håndværk og kan derfor garantere en altid frisk og lækker pizza, der med garanti vil falde i enhver pizzaelskers smag.

Med et bredt udvalg af såvel pizzadeje – alt lige fra almindelig til glutenfri og grov-dej, til et væld af lækre toppings og krydderier, er du hos Domino’s altid sikker på, at du kan få en pizza, der passer lige til din unikke smag.


Åbningstider:

Lukket

Adresse:

Nørre Boulevard 26
4600 Køge

Billeder af Domino's Pizza Køge

  • Hos Dominos Pizza Køge bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Køge
  • Hos Dominos pizza i Køge får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Køge leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Køge

Parkering nær Domino’s Pizza i Køge

Kommer du i bil, kan du som regel parkere direkte udenfor butikken på Nørre Boulevard. Alternativt kan du som regel finde en ledig plads i sidegaderne Slagterivej eller Tordenskjoldsgade.

Levering af pizza i Køge

Skal du have en rygende varm pizza, anbefaler vi, at du får den leveret fra os. Dels kan det være besværligt at komme rundt i bil, når der er meget trafik, og samtidig kan vores pizzabude komme hurtigt rundt i byen med vores smarte el-cykler. Vores gennemsnitlige leveringstid er på kun 26 minutter, og da vores bude transporterer pizzaerne i specielle termobokse, er du helt sikker på en rygende varm pizza, når den bliver leveret.

Vores levering foregår stort set udelukkende med el-cykler, der både forurener og støjer væsentlig mindre en biler og scootere.

Bestil pizza online eller på vores app

Hvad ville du sige til at slippe for spildtid, når du skal hente din pizza? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med vores smarte bestillingssystem er det ikke desto mindre muligt. Når du bestiller pizza på Dominos.dk eller via vores app, kan du hele tiden følge med i, hvor langt din bestilling er i processen og dermed, hvornår den er klar til afhentning.  Det er hurtigt, nemt og uhyre effektivt.

Vi ved, du har travlt, og derfor har vi optimeret din pizza-bestilling maksimalt, så du ikke behøver at bruge unødig tid på at vente.

Lækker pizza i Køge - med garanti

Hos Domino’s er vi uhyre stolte af den kvalitet, vi lægger for dagen. Derfor har vi lanceret en kvalitetsgaranti. Det vil sige, at hvis du – mod forventning – får en pizza, der ikke lever op til vores egne strenge kvalitetskrav, så kan du få en ny.

Vi mener, at hver eneste pizza skal være perfekt, og derfor er kvalitetsgarantien ikke alene med til at sikre kvaliteten af vores arbejde, men også medvirkende til, at du får en god pizza-oplevelse, hver eneste gang du køber pizza hos os.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre