Oplev det gode pizzahåndværk hos Domino's Pizza Taastrup

Har du smag for lækker pizza? Og har du lyst til at opleve det gode pizzahåndværk? Begge dele finder du så tæt på som Taastrup Torv. Er du i nærheden, kan du måske endda dufte de håndlavede kvalitetspizzaer og friske råvarer, som Domino’s Pizza Taastrup hver dag leverer til byens mange pizzaelskere. 


Åbningstider:

Lukket

Adresse:

Taastrup Torv 22
2630 Taastrup

Billeder af Domino's Pizza Taastrup

  • Hos Dominos Pizza Taastrup bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Taastrup
  • Hos Dominos pizza i Taastrup får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Taastrup leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Taastrup

Pizzaria i Taastrup med parkeringsplads og miljøvenlig pizza-levering

Du finder som sagt vores hyggelige pizzaria på torvet lige ved siden af HI-FI Klubben og Kvickly. Lige i nærheden er Taastrup S-station og busholdepladsen. Så det er nemt at komme til og fra Domino’s Pizza Taastrup med offentlig transport. Kommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder på Taastrup Torv og på taget af torvet.

De fleste i Taastrup foretrækker at få deres pizzaer bragt lige til døren. Måske fordi man gerne vil undgå ventetid, og fordi det kan være besværligt at komme rundt i bil. Især i myldretiden kan trafikken være slem. Vores bude kommer til gengæld hurtigt frem på el-cykel, der forurener mindre og støjer mindre. I gennemsnit tager det faktisk kun 26 minutter, fra du har bestilt din pizza på dominos.dk eller i vores app, til du står med den ægte vare mellem hænderne: Rygende varm, direkte fra den specielle thermoboks bag på el-cyklen, og lige til at spise!

Kvalitetsgaranti til dig fra Domino’s Pizza Taastrup

Til en god pizza hører gode råvarer. Hos Domino’s Pizza Taastrup bruger vi derfor udelukkende 100 % dansk mozzarella fra Arla. Du kan vælge mellem 5 forskellige bunde – fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for, at dejen er koldhævet i mindst 24 timer, så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grønsager er nøje udvalgt, så du altid får de bedst tilgængelige på markedet, uanset årstid. Som noget unikt har vi kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer – også den billige frokostpizza til 29 kr. Er du ikke tilfreds, får du en ny pizza helt gratis.

Bestil pizza online hos Domino’s i Taastrup og få besked, når den er klar

Bestil din pizza online på dominos.dk eller i vores app, så du slipper for ventetid i restauranten. Så snart din pizza er klar til afhentning, får du en SMS. Har du allerede betalt ved bestillingen med enten kort eller MobilePay, er det blot at gå eller køre efter duften af sprød og lækker pizza hos Domino’s i Taastrup. Nemmere bliver det ikke.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre