Domino's Pizza Vallensbæk

Domino’s Pizza i Vallensbæk er et af vores populæreste pizzariaer, og har i mange år serveret lækre pizzaer til Ishøj, Vallensbæk og Brøndby strand. I modsætning til mange af vores konkurrenter fokuserer vi på at lave pizza, og det kan smages. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest, men gør meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang. Pizza er nemlig ikke bare pizza for os. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse og altid kan få nem og lækker fastfood.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Strandesplanaden 122
2665 Vallensbæk Strand

Bestil fra Domino's Pizza Vallensbæk

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Vallensbæk

  • Hos Dominos Pizza Vallensbæk bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Vallensbæk
  • Hos Dominos pizza i Vallensbæk får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Vallensbæk leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Vallensbæk

Beliggenhed

Dominos Pizza i Vallensbæk ligger på Strandesplanaden i rundkørslen lige ved Vallensbæk station. Vi er derfor tæt på både Ishøj Strand, Arken, Vallensbæk havn, Ishøj havn og ikke mindst Brøndby Strand. Kører du af Køge Bugt Motorvejen, ligger vi kun 2 minutters kørsel fra afkørsel 25 Vallensbæk S. 

Parkering

Vi deler parkeringsplads med OK Tanken og McDonald’s, Så der er masser af parkeringspladser lige udenfor. Du kan også holde på butikstorvet ved Vallensbæk station hvis du også skal handle ind. PÅ Butikstorvet ligger bl.a. en Netto og Superbrugsen.

Levering

Domino’s er førende i verden indenfor levering af fastfood, og de kommer selvfølgelig også vores kunder i Vallensbæk til gode. I modsætning til størsteparten af vores konkurrenter, bringer vi stort set udelukkende ud på elcykler i stedet for biler eller knallerter.  Dels er elcyklerne væsentlig bedre for miljøet, og samtidig er de stort set er støjfrie så vi ikke forstyrrer når vi bringer vores pizzaer ud.

Vi leverer over hele Vallensbæk – lige fra Brøndby Strand til Ishøj og Vallensbæk. Med en gennemsnitlig leveringstid på kun 26 minutter er der heller ikke mange der kan levere hurtigere end os.

Er du i tvivl om vi leverer til din adresse, så prøv at start en bestilling her på dominos.dk, vælg levering og indtast din adresse, så kan du hurtigt se om levering er muligt. Vores leveringsområde er fastlagt ud fra den distance fra butikken hvor vi kan garantere at vi leverer frisk og varm pizza.

Kvalitetsgaranti

Vores mission er at levere kvalitetspizzaer til danskerne, og for at sikre din pizzaoplevelse, har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet. Som de eneste i pizzabranchen giver vi en kvalitetsgaranti fordi vi bruger nøje udvalgte råvarer til vores pizzaer. Vi bruger eksempelvis kun 100% dansk mozzarella ost fra Arla og dansk mel fra Valsemøllen.

Nem online bestilling

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Vallensbæk når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Vallensbæk på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Vallenbæk

Greve
Hvidovre
Glostrup

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre