Den gode pizza får du hos Domino's Pizza Vallensbæk

Domino’s Pizza i Vallensbæk er et populært pizzaria. Pizzaelskere fra ikke bare Vallensbæk, men også Ishøj og Brøndby Strand sætter pris på kvaliteten, de friske råvarer og det gode håndværk. Du finder os på Strandesplanaden i rundkørslen lige ved Vallensbæk station.

Kører du af Køge Bugt Motorvejen, ligger vi kun 2 minutters kørsel fra afkørsel 25 Vallensbæk S. 


Telefon:

Åbningstider:

Åbner i august

Adresse:

Strandesplanaden 122
2665 Vallensbæk Strand

Billeder af Domino's Pizza Vallensbæk

  • Hos Dominos Pizza Vallensbæk bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Vallensbæk
  • Dominos i Vallensbæk leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Vallensbæk

Den hurtige vej til sprød og lækker pizza i Vallensbæk

Vi deler parkeringsplads med blandt andet OK Tanken, så der er masser af parkeringspladser lige uden for Domino’s Pizza Vallensbæk. Du kan også holde på butikstorvet ved Vallensbæk S-station, hvis du skal handle i Netto eller Superbrugsen, før du henter dine håndlavede kvalitetspizzaer.

 

Kun det bedste er godt nok hos Domino’s Pizza i Vallensbæk

Vi går så meget op i at levere kvalitet, at vi som de eneste giver garanti på vores pizzaer: Er du ikke tilfreds, får du en ny helt gratis. Hos Domino’s Pizza Vallensbæk skal du have en god pizzaoplevelse hver gang. En oplevelse, der omfatter nøje udvalgte råvarer som fx 100 % dansk mozzarellaost fra Arla og dansk mel fra Valsemøllen.

Nem online pizza-bestilling og lynhurtig levering i Vallensbæk

Vi anbefaler, at du bestiller dine pizzaer online på dominos.dk eller i vores app. Så slipper du for at vente på, at de bliver klar nede i butikken. På den kvittering, du får efter bestillingen, kan du se, hvornår pizzaerne er klar til afhentning.

Ønsker du at tage imod de rygende varme pizzaer hjemme hos dig selv, vælger du blot bestilling med levering. I gennemsnit er vi så fremme allerede 26 minutter senere. Under transporten ligger pizzaerne godt beskyttet i thermobokse, der holder på varmen og holder pizzaerne friske. Da vi tænker på miljøet, bruger vi el-cykler, som bringer os hurtigt frem i trafikken. Så vi støjer ikke, når vi bringer ud, men nøjes med at forstyrre med duften og smagen af god pizza! 

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre