START DIN BESTILLING

DIT HELBRED OG DIN SIKKERHED

ER VORES FØRSTE PRIORITET

Hos Domino’s er helbredet og sikkerheden hos vores medarbejdere, kunder og samfund altid vores første prioritet – nu mere end nogensinde før, givet den eskalerede COVID-19 sundhedskrise.

Vi værdsætter den tillid samfundet giver os ifht sikkert at levere friskbagte produkter, og tager dette ansvar meget seriøst.

I lyset af dette, har vi implementeret en del ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger for at sikre vi fortsat kan yde dig den bedst mulige og mest sikre oplevelse.

Opdatering 17. sep: Som følge af de nye restriktioner i hovedstadsområdet , vil pårørte butikker lukke for afhentning kl. 22:00 i stedet for 23:00 som normalt. Vi har stadig åbent for levering mellem 22 og 23. Og for at det ikke skal gå ud over oplevelsen, har vi valgt at fjerne leveringsgebyret i dette tidsrum, så det ikke bliver dyrere for dig som kunde.

Opdatering 19. sep: Restriktionerne af 17. sep, og vores efterfølgende tiltag, gælder nu hele landet og alle vores butikker.

 

DOMINO’S ZERO CONTACT DELIVERY

Vi indfører ’Zero Contact Delivery’ på alle leveringer. Dette betyder at du vil få din bestilling leveret brandvarm og frisk som normalt, men uden direkte kontakt mellem dig og vores pizzabud. Denne service er gratis og introduceret på basis af kundeforespørgsler, samt regeringens anbefalinger om at begrænse unødig fysisk kontakt.

Læs mere om Zero Contact Delivery

 

DOMINO’S ZERO CONTACT TAKE-AWAY

Vi har ligeledes ’Zero Contact Take-Away’ på alle afhentninger. Dette betyder at der vil være en udleverings station ude foran butikken, for at undgå direkte kontakt mellem dig og vores ansatte. Ring på klokken og træd tilbage. Vores ansatte vil komme til døren og placere din bestilling på udleverings stationen. Udleverings stationen vil blive rengjort og desinficeret med jævne mellemrum.

Opdatering 11. maj: I forbindelse med regeringens genåbning (fase 2), har vi valgt tillade kunder inde i butikkerne igen. Der vil være restriktioner på max antal kunder i butikkerne, og vi har indført ventepladser i form af klistermærker på gulvet, de er placeret med henblik på sikker afstand. Vi beder vores kunder følge medarbejdernes anvisninger.

DOMINO’S ZERO CONTACT ORDERING

Som følge af ovenstående tiltag, kan vi kun modtage ordrer bestilt og betalt via hjemmesiden eller App.

Opdatering 11. maj: Vi åbner op for at kunne bestille via telefon igen, både til afhentning og levering. Ligeledes vil det igen være muligt at betale i butikken, både med kort, mobilepay og kontanter - vi anbefaler dog brug af kort eller mobilepay af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed. Vi beder vores kunder følge medarbejdernes anvisninger. 
Ved levering er der også muligt at betale med kort eller mobilepay

 

FORSTÆRKET HYGIEJNE OG HÅNDTERING

Hos Domino’s har vi altid høje standarder for hygiejne og håndteringsprocedurer på alle niveauer – fra pizzaen skabes til den bages og evt. leveres. Dette inkluderer håndvask, rent og sikkert udstyr og overflade desinficering. Vores pizzaer bages i en ovn der overstiger 260 grader celcius, og kommer efterfølgende ikke i berøring med hænder igen.

Som et ekstra lag har vi regelmæssigt eksterne fødevaresikkerheds-auditører i vores butikker, der sikrer Domino’s høje standard bliver efterlevet.

Vi har tillige installeret ekstra hånd desinficerings dispensere i alle butikker som kunder kan benytte.

 

MEDARBEJDER HELBRED OG SIKKERHED

Domino’s har arbejdet tæt sammen med fødevareeksperter for at sikre vi er i den bedst mulige position for at minimere spredning af virus, i tilfælde af en medarbejder udviser symptomer på eller bliver diagnosticeret med COVID-19.

Dette inkluderer:

  • Obligatorisk medarbejdertræning angående COVID-19
  • Plakater der præciserer nødvendige skridt hvis en medarbejder eller kunde skulle få det skidt.
  • Daglig kommunikation med vidensdeling om seneste information fra ministeriet og sundhedsmyndighederne, så det sikres personalet er informeret herom.
  • Et 24/7 COVID-19 ansvarligt hold.
 

HOLDER DIG INFORMERET

Vi mener vores kunder fortjener at kunne føle sig så sikre og komfortable som muligt når de bestiller fra os i disse usikre tider. Vi ønsker også at sikre dig at du stadig kan nyde at dele din pizzaoplevelse med venner og familie.

Som mere information løbende bliver frigiveret, sikrer vi os at ajourføre og finjustere vores tilgang til COVID-19 og opdaterer dig i samspil hermed.

Tak for din løbende støtte mens vi tilpasser os disse udfordrende tider sammen, og tak for at stole på os til at håndtere dit måltid.