@media only screen and (max-width: 991px) { img { width: 20%; } }

Forbedring er kommet på menuen

 

Vi har taget pizzaspaden i den anden hånd. Læs mere her om vores initiativer og forbedringer.

Fødevaresikkerheden først

I dag har alle vores restauranter en glad smiley. Og det arbejder vi hårdt på, at de bliver ved med. For man kan ikke lave gode pizzaer uden et smil på læben.

Se alle smiley-rapporterne her

Fast fast food

Nogle ting i livet skal man vente længe på. Ikke pizza. Vores levering er i dag blevet en hel del hurtigere. Faktisk tager en gennemsnitlig bestilling kun omkring 20 minutter. Fra du bestiller til vi leverer. Og så foregår det hele på klimavenlige elcykler.
Prøv selv her

Kvalitet fra topping til bund

En pizza bliver ikke bedre end de ingredienser, den er lavet af. Derfor har vi arbejdet hårdt på at hæve kvaliteten af de råvarer, vi bruger. Dejen laves frisk i butikken. Og vi har fået et grønnere menukort med langt flere plantebaserede pizzaer.
Se vores udvalg

Nye ejere. Nyt team.

I 2019 skiftede ejerskabet af Domino’s Danmark. I dag er vi ejet af DPE, der driver over 3.200 Domino’s restauranter i 10 markeder med hovedkontor i Australien. Det er også her Kellie, som er Country Manager i Danmark, kommer fra. Kellie startede selv som pizzabager i Domino’s for 30 år siden. Og i de sidste 3 år har hun sammen med sit hold arbejdet hårdt på at reintroducere det rigtige Domino’s til danskerne.
Følg Kellie på LinkedIn her

Bon appétit!

_

Klik her og beskriv din seneste oplevelse

Trustpilot

Bestil nu

Levering Afhentning