Jobs

Job hos Domino's

Hos Domino's Pizza er vi altid på udkig efter nye friske positive medarbejdere til at indgå i vores team.

Udfyld blot skemaet, så er du allerede godt på vej til at blive en del af en af Danmarks bedste arbejdspladser.


Pizzabager

Som pizzabager er din primære opgave inde i selve butikken. Du står sammen med dine kollegaer i restauranten for tilberedningen af pizzaer og tilbehør.


Kundemedarbejder

Som kundemedarbejder er det, blandt andet, dit ansvar at servicere vores afhentningskunder i restauranten. Du er som person meget udadvendt og servicemindet, og har meget let til et smil.


Telefonmedarbejder

Som Telefonmedarbejder arbejder du i vores callcenter i Roskilde, hvor dine opgaver vil bestå i servicering af vore kunder over telefonen, brevpakning og andet forefaldende kontorarbejde. Du er som person i stand til at smile igennem telefonen, og sætter en ære i at hver kunde bliver serviceret på den bedste måde.


Chauffør

Som Chauffør består dit arbejde i at udbringe pizzaer til de af vore kunder der bestiller mad til levering, primært på scooter. Vore chauffører er vores ansigt udadtil, så det er derfor vigtigt du har let til smil, og generelt er meget serviceminded. For chauffører over 18 år, er kørekort i kategori B en forudsætning for ansættelse. For chauffører mellem 16 og 18 år, er knallertbevis en forudsætning for ansættelse som chauffør.


Udfyld ansøgningsskema
Kundeservice
33 123456
Åbningstider
søndag - torsdag fra 11-22
fredag - lørdag fra 11-23
Online
Bestilling
Bestil nu

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre