Dominos Pizza åbner i Helsingør

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere, udgivet 22. september 2021

dominos22-09-2021-09-21-43.png
  • png

Domino’s Pizza åbner i Helsingør Mandag d. 27. september åbner dørene til verdens største pizzakæde, Domino’s, i Helsingør på Stengade 1B.

Hvis man elsker pizza, vil helsingoranerne blive begejstrede for nyheden om, at Domino’s Pizza åbner på Stengade 1B. Restauranten er den 21. siden kæden genåbnede på det danske marked i 2019, og ejes af den australske Domino’s Pizza Enterprise-koncern, der driver 3000 Domino’s butikker i 10 lande.

Restaurant nummer 21

Restauranten i Helsingør er nummer 21 for Danmarks største pizzakæde, der satser på danskernes kærlighed til pizza i deres ambitiøse plan om at nå 150 butikker inden 2030. “Vi ser frem til at åbne i det historiske Helsingør, bekvemt placeret i et kryds tæt på tog og shopping, men bestemt også mange husstande, der kan få varm, sprød og lækker pizza leveret til deres hoveddør på vores hurtige elcykler.” siger Kellie Taylor, direktør for Domino’s Pizza Danmark, som selv startede som pizzabager i 1993.

Vil være størst i Danmark

Med 21 butikker er Domino’s den største pizzakæde i landet og har kun planer om at vækste. Koncernen bag – australske Domino’s Pizza Enterprises – sætter kvalitet, innovation og service på højeste plan. ”

Vi investerer meget i at give kunden den bedste og mest transparente oplevelse fra bestilling til levering.” fortæller Mila Hvilshøj, Domino’s marketingchef i Danmark, og fortsætter, ”Domino’s laver håndlavede pizzaer af frisk dej og gode råvarer med opskrifter skræddersyet til det danske marked. De fleste kunder bestiller på dominos.dk, og her kan de følge deres pizzas rejse fra forberedelse til når den står klar i butikken, eller spore deres bestilling på et kort – fra butik til dør.”

På restauranten i Helsingør vil man stå klar til at modtage bestillinger fra mandag d. 27. september, alle ugens dage fra kl. 11 til 23.

I takt med Domino’s vækst søger kæden hele tiden friske og ambitiøse medarbejdere. For mere information om ledige stillinger hos Domino’s Pizza kan man besøge jobs.dominos.dk.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually