Dominos vil åbne 150 pizzeriaer i Danmark: 'Vores brand er meget skadet'

NADIA GULDBÆK WELCH

23397762-dominos-pizza-results.jpg
  • jpg

Snart kommer mange danskere landet over til at kunne købe Dominos Pizza mange steder. Foto: LUCY NICHOLSON

150 nye restauranter.

Det er, hvad Dominos Pizza planlægger at åbne i Danmark, og det mål skal føres ud i livet inden 2030.

Det oplyser pizzakæden til Fødevarewatch.

Og alene i år sker der noget, fortæller Kellie Taylor, der er landedirektør for Dominos i Danmark.

»I år vil vi åbne 12 nye restauranter med støtte fra vores bagland og vores danske kunder. En restaurant om måneden fører os tæt på målet, men på længere sigt skal vi op i tempo,« fortæller direktøren.

Kæden er blevet reetableret, efter den ellers gik konkurs, da TV 2 kunne afsløre, hvordan der var blevet snydt med at datomærke ingredienser. Siden har Dominos Pizza Enterprises, der kommer fra Australien, overtaget, og Kellie Taylor ved godt, at der stadig venter et stort stykke arbejde. For danskerne har ikke glemt skandalen.

»Vores brand er meget skadet i Danmark, og vores omdømme er uden sammenligning vores største udfordring,« siger Kellie Taylor, der dog også føler, de hos Dominos Pizza kan få en chance til.

Kæden har siden sidste sommer ombygget og genåbnet otte restauranter, og i juni sidste år blev relanceringen kaldt 'The real Domino's'.

'Vi elsker pizza, og vi er pizza people, og vi håber, vi får lov til at vise danskerne, at vi er anderledes og bedre end før,' sagde Kellie Taylor i en pressemeddelelse.

Dengang lød det også fra de nye ejere, at de var meget opmærksomme på at vise, at Dominos Pizza er mere end den skandale, der var fremme. Menukortet skulle opdateres, butikkerne ville blive indrettet anderledes, og de nye ejere forklarede, at de både havde deres egen teknologi og kontrolgruppe til at sørge for, at hygiejnen kommer til at være i top.

Og snart kommer der altså mange flere restauranter til. Tidligere havde Dominos Pizza 30 lokaler i Danmark. De nye ejere overtog sidste år de 16 af dem, og Kellie Taylor fortæller til Fødevarewatch, der kæden er på jagt efter endnu flere lokaler.

Kommer Dominos Pizza i mål med de 150 restauranter, vil de blive den største fastfood-kæde i Danmark. Den trone sidder McDonalds lige nu på. Det store gule 'M' kan lige nu ses 88 steder i landet.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Relaterede Emner

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually