Dominos Pizza Danmark vil vokse sig større end McDonalds

Med nye kapitalstærke ejere har Dominos Pizza en ambition om at vokse sig til den førende pizzakæde i Danmark – og den absolut største fastfoodkæde. "Når folk tænker pizza, vil vi have dem til at tænke Dominos," siger direktøren.

doc7a552u9ly0x7qxl9ky2.jpg
  • jpg

Dominos tæller otte forretninger i Danmark heriblandt ved Østerbro i København. Selskabet har planer om at åbne mange flere de kommende år. | Foto: PR/Dominos Danmark

AF ANINE HOLMELUND FRANDSEN

Offentliggjort: 20.04.20 kl. 10:23

Den australske milliardkoncern Dominos Pizza Enterprises har indstillet sigtekornet mod Danmark, hvor koncernen pønser på at blive markedsleder. Selvom danskerne generelt er glade for pizzaer, er der – i modsætning til burgere – ingen store pizzakæder i landet; og det er en plads, som Dominos planlægger at indtage.

"Vi vil være den førende pizzavirksomhed i Danmark. Når folk tænker pizza, vil vi have dem til at tænke Dominos. Det er vores mål i ethvert marked," siger Kellie Taylor, landedirektør for Dominos Danmark.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Relaterede Emner

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually