Fra pizzabager til CEO. Kvinderne i Domino’s tager et større stykke af pizzaen

ironman26-08-2021-08-02-01.png
  • png

Domino’s Pizza Danmark har mange gode grund til at fejre Kvindernes Internationale Kampdag d. 8. marts. 60% af ledelsen, 57% af pizzabagerne, 30% af butikscheferne, samlet set 18% er nemlig kvinder. Det skal fejres med en national donation til Natteravnene og en 100% kvindestyrret butik i Domino’s Ringsted på Sct Hansgade 49.

I en branche ofte styret af mænd, bryder Domino’s Danmark med tendensen. Det er nemlig kvinderne som snupper et større stykke af pizzaen i butikkerne og på hovedkontoret. Flere og flere kvinder hopper også på cyklen som pizzabud nu. Landedirektør Kellie Taylor, som er den eneste kvindelige CEO i Domino’s Pizza Enterprises Ltd., har derfor god grund til at fejre og hylde kvinderne.

På Kvindernes Internationale Kampdag d. 8. marts 2022 tilslutter den kvindelige ledelse fra hovedkontoret sig vagtplanen i en 100% kvindestyret butik i Domino’s Ringsted på Sct Hansgade 49 med Ringstedgenseren Sofie Terkilsen i spidsen.

”Det gør mig så stolt, når jeg ser på vores team af ambitiøse kvinder, der har valgt at starte deres karriere hos Domino's. Vi bryder branchens tendenser, med en mere inkluderende og mangfoldig arbejdsplads, hvor vi lægger mange kræfter i at udvikle os indefra.” siger Landedirektør Kellie Taylor, der startede som pizzabager i 1994, og fortsætter "og den 8. marts hylder vi vores fantastiske kvinder på tværs af vores 24 butikker og helt specielt i Domino's Ringsted, hvor vi vil have den fedeste dag ved at lave pizzaer i en 100% kvindestyret butik."

Sofie Terkilsen_Dominos_Ringsted.jpg
  • jpg

Sofie Terkilsen startede som pizzabager da Ringsted butikken åbnede og i en alder af 19 år blev for nyligt forfremmet til butikschef.

Sikkerhed for de unge – dag og nat

5 kroner for hver solgte pizza i alle 24 Domino’s butikker d. 8. marts vil blive doneret til Natteravnene, en del af Fonden for Socialt Ansvar. Oven i det, giver Domino’s også hver anden pizza gratis på dagen, så kvinderne kan hyldes med en kæmpe pizzafest. Domino’s har primært unge medarbejdere i butikkerne, så en donation til Natteravnene er et perfekt match, for at sikre unges tryghed i nattelivet.

”Domino’s bestræber sig på at skabe sikre arbejdsdage hele året rundt for vores medarbejdere og vi vil gerne yde verdens sikreste leveringsservice, som vi bl.a. gør med kontantløs levering, specielt sikkerhedsudstyr til pizzabudene, tracking af leveringen, og snart kurser i selvforsvar.” siger Pauline, Head of Corperate Stores og fortsætter: ”og selvfølgelig skal vi støtte den frivillige organisation Natteravnene, der sørger for at danske unge kan få en sikker aften og nat. Vores medarbejdere er jo primært unge, så vi ved hvor vigtigt det er for dem at føle sig sikre i nattelivet.”

Emma Sveegaard_Dominos_Kalundborg.jpg
  • jpg

Emma Sveegard har været med helt fra starten. Hun startede som pizzabud i 2019 og i dag er hun butikschef i Domino’s Pizza Kalundborg.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually