Domino’s Pizza åbner i Birkerød og planter 3000 træer

Onsdag d. 3. november åbner Domino’s Pizza i Birkerød, på Søndervangen 4. Det sker samtidigt med at australske Domino’s Pizza Enterprises, der ejer rettighederne til brandet i Danmark, fejrer deres 3000. butiksåbning ved at plante 3000 træer.

 

Hvis man elsker pizza, vil alle i Birkerød glæde sig til, at Domino’s Pizza åbner på Søndervangen 4. Restauranten er den 22. siden kæden genåbnede på det danske marked i 2019, der nu kan prale sig med 3000 butikker i 10 lande.

 

Restaurant nummer 22

Restauranten i Birkerød er nummer 22 for Danmarks største pizzakæde, der satser på danskernes kærlighed til pizza i deres ambitiøse plan om at nå 150 butikker inden 2030.

 

"Åbningen af butikken i Birkerød er en vigtig milepæl for os i Domino’s Pizza Enterprises. Den markerer ikke kun vores udvidelse i Nordsjælland med endnu en butik, men at vi som koncern har indgået et samarbejde med miljøvirksomheden, Treedom, som vil plante 3000 Domino’s træer som hver representerer det antal butikker vi har på verdensplan”,  siger Kellie Taylor, direktør for Domino’s Pizza Danmark.

 

Fokus på grøn omstilling og bæredygtighed

Treedom projektet vil støtte landmænd til løbende uddannelse og indkomst i Afrika, Asien, og Sydamerika og er en af mange led i Domino’s Pizza Enterprises (DPE), ambitiøse ”Domino’s for Good” bæredygtighedplan. Disse omfatter reducering af virksomhedens CO2 -fodaftryk, udvidelse af velgørenhed, forbedring af energieffektivitet og spildreduktion, samt investering i etisk fødevarekøb, og i Danmark er de godt på vej.

 

”Som nok de eneste i Danmark leverer vi udelukkende på elcykler, samt bruger certificeret miljøvenlig grøn strøm i butikkerne, og vi vil i øvrigt plante flere træer for hver butiksåbning som et led i vores CO2 modregningsstrategi. Pizza vokser måske ikke på træerne, men hvert eneste Domino's medarbejder kan være stolt over, at de er med til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid for vores planet" fortæller Kellie Taylor.

 

Hidtil har Treedom hjulpet med at plante mere end 2 millioner træer.

 

På restauranten i Birkerød vil man stå klar til at modtage gæster fra onsdag d. 3. november. Åbningstiden er 11.00-23.00 alle ugens dage.

Domino’s Pizza i Birkerød søger i forbindelse med åbningen fortsat medarbejdere. For mere information om ledige stillinger hos Domino’s Pizza kan man besøge jobs.dominos.dk.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually