Verdens største pizzakæde er åbnet i Næstved

I dag, mandag d. 31. januar åbner den genopståede restaurantkæde Domino’s Pizza i Sydsjællands Hovedby på Karrebækvej 5. Domino’s Pizza i Danmark har fået nye ejere, så det betyder en større genåbningsstrategi for hele Danmark.

 

Folk der elsker en spændende og unik pizzaoplevelse, kan se frem til at Domino’s Pizza slår dørene op i 4700 Næstved. Pizzakæden genåbner over hele landet, og næste stop er Næstved. Med en stærk organisation i ryggen, en masse erfaring og glade kunder rundt om i landet glæder Domino’s sig til at byde hele Næstved velkommen i restauranten, der slår dørene op d. 31. januar på tanken på Karrebækvej 5.

 

Næstved får restaurant nummer 24

Restauranten i Næstved bliver den 24. restaurant i Danmarks største pizzakæde, Domino’s Pizza. Pizzakæden, der fik nye australske ejere i sommeren 2019, har planer om på sigt at åbne hele 150 restauranter i Danmark.

 

”Vi ser frem til at åbne i Næstved, som bliver vores restaurant nummer 24. Vi håber, at Næstved er sultne efter pizza, for vi står klar med et spændende udvalg af gode og sprøde pizzaer allerede fra udgangen af måneden.” fortæller Kellie Taylor, som er landedirektør for Domino’s Pizza Danmark, og fortsætter: ”Vores dygtige pizzabude står klar fra 11.00–23.00 alle ugens dage, til hurtigt at levere over hele byen. Karrebækvej 5 har en beliggenhed, der både er god for levering og afhentning, så det håber jeg at kunderne vil kunne mærke… Og dufte!”

 

Vil være størst i Danmark

Den første danske Domino’s i rækken af de nu i alt 24 restauranter genåbnede i juni 2019. Og koncernen bag -  australske Domino’s Pizza Enterprises - har planer om at vokse yderligere frem mod 2030.

 

”Pizza er i vores gener og vi har helt styr på, hvad vi laver. Jeg startede selv som pizzabager i 1993. Domino’s kan helt sikkert blive førstevalget for alle danskere, når det handler om et lidt mere spændende udvalg af pizza end man måse er vant til. Vi håber da også på at blive Danmarks største fastfoodkæde i fremtiden,” fortæller Kellie Taylor.

 

Den australske Domino’s Pizza Enterprises-koncern overtog Domino’s Pizza i Danmark i sommeren 2019 og er i dag den største franchisekæde af Domino’s Pizza udenfor USA.

 

På restauranten i Næstved vil man stå klar til at modtage gæster fra mandag d. 31. januar. Åbningstiden er 11.00-23.00 alle ugens dage. Domino’s Pizza i Næstved søger i forbindelse med åbningen fortsat medarbejdere. For mere information om ledige stillinger hos Domino’s Pizza kan man besøge www.jobs.dominos.dk.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually