Domino’s Pizza Danmark lancerer vegansk pepperoni

Domino's Pizza Danmark byder velkommen til nye veganske pizzaer samt tilbehør i sit sortiment fra den 4. januar 2022, lige i tide til starten af Grøn Januar. Udover pizzaen "Vegeroni", et vegansk alternativ for alle pepperonifans, er der også pizzaer med vegansk kylling, diverse grønt, rösti og sprød vegansk kylling som tilbehør.

Plant_Power_Vegeroni_EDM_640x640.png
  • png

København, d. 3. januar 2022 - I januar 2022 vil hundredtusindvis af mennesker rundt om i verden udfordre sig selv til at spise vegansk i en hel måned. Derfor deltager Domino’s Pizza i Grøn Januar, en kampagne af Dansk Vegetarisk Forening, som er en opfordring til at spise mere grønt i januar. Klimabeskyttelse og bæredygtighed er i øjeblikket på alles læber, og Domino’s Pizza tager også dette bogstaveligt og vil udvide sit veganske produktsortiment fra den 4. januar 2022.

Vegeroni! Højdepunktet ved de nye produkter er Vegeroni-pizzaen, en vegansk pepperoni-pizza, der vil få mange pizzafans hjerter til at banke hurtigere. Toppingen af den nye pizzakreation består af vegansk sojapålæg som afspejler vores mest populære pepperoni og er skabt specielt til Domino’s af The Vegetarian Butcher. Den nye pizza kommer på markedet i den første uge af Grøn Januar og vil være tilgængelig i næsten 2.000 Domino's-butikker i hele Europa (Danmark, Storbritannien, Irland, Tyskland, Belgien, Holland og Luxembourg).

PLANT POWER! Det veganske sortiment hos Domino's Danmark omfatter nu i alt 10 produkter: Startende med lækre veganske pizzaer (Vegeroni, Manhattan Vegeroni, Vegan BBQ Chicken, Vegan Margherita, Vegan Spicy og Vegan Veggi), tilbyder Domino’s også Rösti og Vegan Crunchy Chicken som tilbehør. Dette væld af plantebaserede alternativer viser, hvor alsidig nydelsen hos Domino’s Danmark kan være, og det uden tab af smag. Produktsortimentet på dette område vil fortsætte med at vokse i fremtiden for igen og igen at skabe nye (veganske) smagsoplevelser.

 

Vegansk med et enkelt klik. Uden lang søgning kan alle kunder, der har forpligtet sig til en plantebaseret kost, men også flexitarianere eller deltidsveganere, fra januar finde deres yndlingsprodukter i toppen af menuen på dominos.dk, under den veganske ”Plant Power” kategori. Dette gør beslutningstagning lettere for fans af vegansk ernæring og giver et overblik over hele det veganske produktsortiment. Er du ”kun” vegetarisk, kan du redigere din pizza og tilføje mozzarella ost i stedet, eller bygge din helt egen fra bunden med Pizza Chef modulet. 

 

Om Grøn Januar: Grøn Januar er en kampagne af Dansk Vegetarisk Forening, som sætter fokus på at spise grønnere. Under kampagnen vil de mange deltagende supermarkeder og spisesteder tilbyde mere plantebaseret på hylderne og menukortene. Målet er at gøre forbrugerne opmærksomme på, hvor mange gode smagsoplevelser der findes i plantebaseret kost.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually