Domino’s præsenterer ny app til de danske pizzaelskere

Domino’s Pizza Danmark vil gøre det nemmere og hurtigere at bestille pizza i Danmark. I dag lancerer pizzakæden appen ’Domino’s Pizza Danmark’ med særtilbud, forenklet betaling og live leveringstracking.

København, 1. november: Siden DPE (Domino’s Pizza Enterprises) overtog Domino’s Pizza i Danmark i 2019, har kæden opbygget en helt ny forretning og optimeret samtlige processer i virksomheden, fra bæredygtige løsninger til prioritering og håndtering af kvalitetsråvarer og en effektiv levering. Dette har resulteret i en række konkrete, målbare forbedringer, herunder en pletfri hygiejnekontrol i samtlige butikker, en leveringstid på gennemsnitligt 22 minutter og et varieret vegansk og vegetarisk menukort, som er blevet prisnomineret for både smag og variation. Og nu er DPE’s omstændige optimering af Domino’s Pizza Danmark nået til bestillingsprocessen.

For at skabe den bedste købsoplevelse, er Danmarks største pizzakæde, bestående af 27 butikker, nu klar med en app, der skal gøre det både nemmere, smartere og hurtigere at købe en pizza. Appen er fyldt med gaver og tilbud, skræddersyet til brugeren, som også kan følge pizzaens levering ved hjælp af appens live tracker. Domino’s danske landechef, Kellie Taylor, er glad for endelig at kunne introducere appen for de danske pizzaelskere:

” Vi glæder os til at kunne give vores tilbagevendende kunder en belønning for deres loyalitet. Appen kommer til at være spækket med gode tilbud og gaver, levering og betaling bliver nemmere, og vi kommer til at kunne have en meget mere direkte kommunikation til vores kunder.”

En undersøgelse  fra 2021 viser, at danskernes absolutte favorit, når der skal købes take away, er pizza, og hele 75% af den take away, der bliver leveret, er pizza.* Dette er ifølge Kellie Taylor en af grundene til, at pizzaen bør gøres endnu mere tilgængelig:

”Danskerne elsker pizza, og faktisk er pizza en af de eneste retter, som danskerne helst vil lade andre om at lave. Vi vil gøre det så nemt som muligt, så der bliver ultrakort fra tanke til levering. Vores levering er i gennemsnit på kun 22 minutter, og med vores nye app kan vi tilbyde en fristende, billig og effektiv løsning på det store spørgsmål om, hvad man skal spise til aftensmad”.

Den nye app kan findes i på alle app-platforme under navnet ”Domino’s Pizza Danmark” allerede i dag. Alle, der downloader appen og foretager et køb over 69 kroner, vil modtage en voucher til en gratis pizza til enten afhentning eller levering.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually