Domino’s udvider endnu en gang: Åbner butik nr. 27 i Rødovre

Tirsdag den 6. december åbner et spritnyt pizzeria på adressen, Rødovre Port 9, i Rødovre. Verdens største pizzakæde, Domino’s ser frem til at slå dørene op for den helt nybyggede butik, der er den 3. butiksåbning i 2022.

København, mandag 28. november – Domino’s er ikke bare Danmarks, men verdens største pizzakæde, og nu har virksomheden udvalgt adressen, Rødovre Port 9, til at være den næste lokation i kædens ambitiøse udvidelsesplan.

Butikken er placeret yderst centralt i Rødovre, lige over for Rødovre Station, og Mila Hvilshøj, der er ansvarlig for nye åbninger i Domino’s Danmark, ser frem til at se det genkendelige logo blive en del af gadebilledet:  

”Da vi besøgte Rødovre Port, var vi klar over, at denne placering var vi simpelthen nødt til at få fingrene i. Rødovres 41.000 indbyggere er en fantastisk blanding af mennesker; studerende, børnefamilier, pensionister m.m., og vi ved fra vores tidligere åbninger, at vores forretning passer godt ind netop dette mangfoldige miljø, der har brug for pizza til alt fra indflytningsfest med vennerne til middag med hele familien."  

Franchisetageren bag Domino’s i Danmark, DPE, overtog pizzakæden i 2019 og har sidenhen strømlinet de interne processer og implementeret et væld af initiativer, såsom håndlavet dej, en plantebaseret menu og levering på klimavenlige elcykler. Samtidig er bestillingsprocessen blevet effektiviseret med en ny app, så Domino’s Rødovres kunder kan forvente en nem bestilling, med kort leveringstid fra bestilling til modtagelse på hjemmeadressen i 2610.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually