Domino’s Danmark når vild milepæl: Sælger mere end 1 million pizzaer i 2022

Dugfriske salgstal fra Domino’s Pizza Danmark viser en kundevækst og en nyfunden kærlighed hos danskerne til det ikoniske pizzabrand. Hele 1.147.984 pizzaer blev langet over diskene i Domino’s butikker i Danmark sidste år.

København, 6. februar – Året 2022 blev et vigtigt år i Domino’s Danmark. Pizzakæden åbnede nye butikker i Kolding og Rødovre, og på trods af markedsudfordringer, formåede Domino’s at skabe et resultat på over en million solgte pizzaer. Det flotte resultat er et vigtigt skridt på vejen for verdens største pizzakæde:

”Det har absolut ikke været en dans på roser at drive restauration i 2022, for nogen i branchen. Vores mål har hele tiden været at skabe et Domino’s i Danmark, som danskerne har tillid til, og 1,1 million solgte pizzaer viser, at vores hårde arbejde med Domino’s interne processer har båret frugt. Nu går jagten i gang på at nå to millioner.” siger Domino’s Danmarks danske marketingansvarlige, Mila Hvilshøj.

En pizza for alle

En af Domino’s største prioriteter i virksomheden er at levere pizzaer til en pris, hvor alle kan være med. Og trods inflation og stigende priser i hele Domino’s værdikæde, har pizzakæden, trods mindre prisjusteringer, prioriteret at holde pizzapriserne på et niveau, der er tilgængeligt for alle danskere:

”I år har vores forbrugere været presset på deres økonomi på en helt ny måde. Derfor har vi iværksat en række initiativer, der gør madbudgettet nemmere at overholde når man er i humør til en pizza. Her i uge 6 kører vi fx med mediumpizzaer til afhentning til 39 kroner.” siger Mila Hvilshøj.

Verdens største pizzakæde, australske DPE (Domino’s Pizza Enterprise), overtog Domino’s Pizza Danmark i 2019. Siden da har kæden gennemført en række gennemgribende forandringer, der har forvandlet alt fra virksomhedens lokaler og personale til hygiejne og fødevarer. I dag har Domino’s Danmark kun glade hygiejnesmileyer i samtlige butikker, alle leveringer sker på elcykler med egne bude og man har et af Danmarks største udbud af veganske alternativer, som Dominos Danmark blev anerkendt med nomineringen til PlantePriserne i 2022.

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually