Midlertidig lukning af Domino’s i Odense NV, Århus S og Lyngby

Vi har valgt at lukke tre butikker midlertidigt, da vi har prioriteret at samle vores ressourcer på færre lokationer for en stund, hvilket desværre er gået ud over vores trofaste kunder i Odense NV, Aarhus S og Lyngby.  

 

Det er en svær tid for vores branche, men vi forventer at kunne åbne lokationerne igen, når verdenssituationen er faldet lidt til ro. Det glæder vi os til. 

 

Indtil da, er du selvfølgelig meget velkommen i en af vores 20 andre Domino’s-butikker, som fortsætter præcis som før. Find din nærmeste butik her.

 

Til vi ses igen, 

Jeres Domino’s

Om Domino's Pizza Denmark

Om Domino's Pizza Danmark: Domino's Pizza Danmark er markedsleder inden for hjemmelevering af pizza med over 23 butikker. Mærket med de røde og blå dominobrikker tilbereder næsten en million pizzaer i Danmark om året. Domino's sigter altid efter at levere håndlavet pizza lavet af råvarer af høj kvalitet, hurtigt og friskt.

Om Domino's Pizza Enterprises Limited: Domino's Pizza Enterprises Limited er det største pizzafirma i Australien. Det er verdens førende franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza og har eksklusive rettigheder til mærket og netværket på følgende markeder: Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland. Domino's Pizza Enterprises Ltd driver i øjeblikket over 3.000 butikker med næsten 88.000 ansatte.

Pressekontakt detaljer

Relaterede Emner

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Domino's Pizza Denmark news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually