Domino's Pizza Aarhus C

Domino’s Pizza i Aarhus C er et af vores populæreste pizzariaer, og har i mange år serveret lækre pizzaer til vores kunder i midtbyen i Aarhus. I modsætning til mange af vores konkurrenter fokuserer vi på at lave pizza, og det kan smages. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest, men gør meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang. Pizza er nemlig ikke bare pizza for os. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse og altid kan få nem og lækker fastfood.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 22.00

Adresse:

Fredensgade 45
8000 Århus C

Bestil fra Domino's Pizza Aarhus C

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Aarhus C

  • Hos Dominos Pizza Aarhus C bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Aarhus C
  • Hos Dominos pizza i Aarhus C får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Aarhus C leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Aarhus C

Beliggenhed

Dominos Pizza i Aarhus C ligger på Fredensgade 45 - Aarhus Rutebilstation. Vi ligger centralt i Aarhus, tæt på Aarhus Banegård, Bruuns Galleri, og selvfølgelig gågaden. Hver dag har vi tilbud på frokostpizzaer til kun 29. kr. så kommer du forbi rutebilstationen, er det nemt og hurtigt at få en pizza med på turen.

Parkering

Skal du bruge en parkeringsplads, så er der normalt gode parkeringsmuligheder lige udenfor butikken i Fredensgade eller Rosenkrantzgade. Vi ligger også tæt på de nye parkeringshuse i Dokk1 eller Bruuns Galleri.

Levering

I en by som Aarhus hvor der kan være meget trafik, er de mange af vores kunder der foretrækker at få leveret deres pizza. Med en gennemsnitlig leveringstid på kun 26 minutter er der ikke mange der kan levere hurtigere end os. I modsætning til størsteparten af vores konkurrenter, bringer vi stort set udelukkende ud på elcykler i stedet for biler eller knallerter.  Dels er elcyklerne væsentlig bedre for miljøet, og samtidig er de stort set er støjfrie så vi ikke forstyrrer når vi bringer vores pizzaer ud.

Er du i tvivl om vi leverer til din adresse, så prøv at start en bestilling her på dominos.dk, vælg levering og indtast din adresse, så kan du hurtigt se om levering er muligt. Vores leveringsområde er fastlagt ud fra den distance fra butikken hvor vi kan garantere at vi leverer frisk og varm pizza.

Kvalitetsgaranti

Vores mission er at levere kvalitetspizzaer til danskerne, og for at sikre din pizzaoplevelse, har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet. Som de eneste i pizzabranchen giver vi en kvalitetsgaranti fordi vi bruger nøje udvalgte råvarer til vores pizzaer. Vi bruger eksempelvis kun 100% dansk mozzarella ost fra Arla og dansk mel fra Valsemøllen.

Nem online bestilling

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Aarhus C når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Aarhus C på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Aarhus C

Aarhus N
Viborg
Randers

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre