Håndlavet kvalitets-pizza fra vores pizzaria i Aarhus C

Vores pizzaria i Aarhus C er et af vores allermest populære pizzariaer overhovedet. Domino’s pizza i Aarhus C leverer kvalitets pizza til Midtbyens borgere, som har høje forventninger til kvaliteten af deres pizzaer. Den gode kvalitet er gennemgående i alt, vi foretager os – og derfor gør vi os altid umage, når vi laver pizza. Faktisk er vi så stolte af de pizzaer, vi leverer, at vi, som den eneste pizzakæde i Danmark, yder decideret kvalitetsgaranti.

Vores kvalitetsgaranti er medvirkende til, at vi konstant forfiner og perfektionerer vores pizzaer. Samtidig er kvalitetsgarantien også din sikkerhed for, at du altid kan være tilfreds med din pizza fra Domino’s i Aarhus C.


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 22.00

Adresse:

Fredensgade 45
8000 Århus C

Bestil fra Domino's Pizza Aarhus C

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Aarhus C

  • Hos Dominos Pizza Aarhus C bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Aarhus C
  • Hos Dominos pizza i Aarhus C får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Aarhus C leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Aarhus C

Her finder du Domino’s i Aarhus C

Vores pizzaria i Aarhus C er centralt beliggende på rutebilstationen – nærmere bestemt; Fredensgade 45, 8000 Aarhus C. Fra rutebilstationen er der kort afstand til det meste af Midtbyen, hvorfor du altid har Domino’s i nærheden, når du er indenfor Ringgaden.

Parkering nær Domino’s

Kommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder i de nærliggende gader – eller ved parkeringspladsen ved siden af Bruuns Galleri. Alternativt er der også parkeringsmuligheder ved hhv. Train og et helt nyt parkeringshus ved DOKK1, som er i ganske kort gåafstand fra rutebilstationen og dermed Domino’s Aarhus C.

Pizzalevering i Aarhus C

I en by som Aarhus kan der være meget trafik, og derfor vælger mange af vores kunder at få deres pizza leveret direkte til døren. I modsætning til de fleste pizzabude, anvender vi hovedsageligt el-cykler og knallerter. Dermed er vi ikke alene fri for køen på vejen, men også langt mere miljøvenlig end de fleste andre pizzabude.

Pizza til frokost?

Hos vores pizzaria i Aarhus C kan du altid få en frokostpizza fra kun 29 kroner. Det er både hurtig, nem og billig pizza i god kvalitet og et oplagt bud til en lækker frokost.

Danske råvarer af højeste kvalitet

Vi bager pizza af høj kvalitet, og stiller derfor store krav til vores leverandører. Vores høje krav er med til at sikre, at du får den bedste pizza hver gang, du besøger Domino’s. Vi vægter også danske leverandører, hvorfor vi f.eks. kun anvender 100% frisk og dansk mozzarella fra Arla og danskproduceret mel af højeste kvalitet fra Valsemøllen.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre