Lækker pizza i Aarhus N fra vores populære pizzaria

Det nordlige Aarhus, Aarhus N, er hjemsted for et af vores nyere pizzariaer. Du finder Domino’s pizza på Funch Thomsens Gade 2, 8200 Aarhus N – lige ved Stjernepladsen, som er et kendt pejlingspunkt i Aarhus N.

Det nordlige Aarhus er især kendt for bydelen Trøjborg, Aarhus Universitet og selvfølgelig Randersvej, som udover at forbinde Aarhus N med det meste af Aarhus, også snart bliver beriget med Letbanen. Dermed er Domino’s pizza altid indenfor rækkevidde, når du har lyst til pizza i det nordlige Aarhus.


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 22.00

Adresse:

Funch Thomsens Gade 2
8200 Århus N

Bestil fra Domino's Pizza Aarhus N

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Aarhus N

  • Hos Dominos Pizza Aarhus N bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Aarhus N
  • Hos Dominos pizza i Aarhus N får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Aarhus N leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Aarhus N

Nemt at komme til og fra Domino’s i Aarhus N

Hvis du kommer i bil, er der fine muligheder for korttidsparkering i de nærliggende boligområder på f.eks. Funch Thomsens Gade, Finsensgade, A. H. Winges Vej eller H. P. Christensens Gade, som alle ligger mindre end et stenkast fra Domino’s Pizza i Aarhus N.

Kommer du med det offentlige, er der også rigeligt af muligheder, da bus 118 og 114 begge stopper lige udenfor døren – og derudover er der letbanen, som også kommer til at stoppe lige udenfor.

Og som om det ikke var nok, så ligger Domino’s Pizza mindre end 400 meter fra Ringgadekrydset, hvor Nordre Ringgade krydser Randersvej, og hvorfra der kører et hav af såvel bybusser som regionale linjer.

Få leveret pizza i Aarhus N

Selvom vi har en fantastisk beliggenhed centralt i Aarhus N, er det naturligvis også muligt at få leveret sin pizza fra Domino’s. Aarhus er generelt en meget trafikeret by, hvorfor det faktisk kan være en direkte fordel, at vælge levering fra Domino’s Aarhus N. Vi er nemlig i fuld gang med at udfase hhv. scootere og biler og overgå fuldstændigt til levering via el-cykel. Dermed slipper vi for trafikken på vejene og sparer miljøet for en masse CO2. Og netop ved at satse på cykellevering af din pizza, er Domino’s ofte den allerhurtigste løsning, når du vil have din pizza leveret direkte til døren.

Kvalitets-pizza i Aarhus N

En pizza er ikke bare en pizza, og hos Domino’s sætter vi en stor ære i at levere pizza af højeste kvalitet hver gang. Sådan en ambition forpligter, men vi er så tilfredse med kvaliteten af vores pizzaer, at vi faktisk – som den eneste nationale pizzakæde – tilbyder en konkret tilfredshedsgaranti. Vores unikke tilfredshedsgaranti er med til at sikre kvaliteten af vores arbejde og dermed også kvaliteten af din pizza.

Bestil din pizza online

Hos Domino’s Pizza kan du bestille din pizza online, og enten hente- eller få den leveret, som du vil. Vi holder dig løbende opdateret vedrørende status på din bestilling via SMS, og dermed kan du være sikker på, at din pizza er klar, når du kommer for at hente den.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre