Domino's Pizza Aarhus N

Domino’s Aarhus N har siden foråret 2016 serveret masser af skøn mad til pizzaglade Aarhusianere. Hos Domino’s er pizza nemlig ikke bare pizza. Vi sætter en ære i at lave kvalitetspizzaer hvor vi kombinerer godt pizza håndværk med gode råvarer. Du kan enten vælge en af vores normale pizzaer eller kreere din egen via vores app eller på dominos.dk. Med 5 forskellige slags bunde, 4 forskellige slags ost, 8 forskellige slags kød, 10 forskellige slags grønsager og 7 forskellige slags krydderier, er kombinationsmulighederne er rigtig mange, og du kan helt sikkert lave lige den pizza du gerne vil have.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 22.00

Adresse:

Funch Thomsens Gade 2
8200 Århus N

Bestil fra Domino's Pizza Aarhus N

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Aarhus N

  • Hos Dominos Pizza Aarhus N bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Aarhus N
  • Hos Dominos pizza i Aarhus N får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Aarhus N leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Aarhus N

Beliggenhed

Dominos Pizza i Aarhus N ligger på Funch Thomsens gade i krydset med Randersvej, lige ved siden af Stjerneapoteket. Vi er derfor meget tæt på Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital, Tandlægeskolen, Trøjborg, Katrinebjerg og Storcenter nord. Det er nemt at komme til os. Kommer du med bus stopper linie 118 og 14 lige udenfor døren. Der er nem parkering lige udenfor butikken, og vi har også masser af plads til cykelparkering hvis du tager cyklen.    

Parkering

Det er let at hente pizza i egen bil i Domino’s Aarhus N. Vi har et begrænset antal parkeringspladser lige udenfor butikken. Hvis der er optaget kan du dreje ned ad H.P. Christensensgade hvor der oftest er plads.

Levering

Hurtig, billig og pålidelig levering – det er Domino’s kendt for over hele verden.  Vi har valgt at udfase biler og scootere, og bruger nu stort set udelukkende elcykler til levering. Cyklerne har den store fordel at de støjer og forurener væsentligt mindre end biler og knallerter. Cyklerne er samtidig overraskende hurtige at kommer rundt på, da de ikke er så følsomme overfor trafikken som eksempelvis biler. Det er en stor fordel i tæt bebyggede områder som Aarhus N. Vores gennemsnitlige leveringstid er på bare 26 minutter, så der går ikke lang tid fra du har bestilt pizza, til vi kommer med pizzaen.

Kvalitetsgaranti

Til en god pizza hører gode råvarer. Hos Domino’s bruger vi udelukkende 100% dansk mozzarella fra Arla på vores pizzaer. Du kan vælge mellem hele 5 forskellige bunde – lige fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for at dejen er koldhævet i minimum 24 timer så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grønsager er nøje udvalgt, så d altid får de bedst tilgængelige på markedet, uanset årstid. Som noget unikt har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet.

Bestil på nettet

Hvad siger du til at slippe for ventetid i butikken når du skal hente din pizza?. Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, så får du en SMS når din pizza er klar til afhentning. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Aarhus N når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Aarhus N

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Aarhus N Facebook: https://www.facebook.com/DominosPizzaArhusN

Andre Domino's pizza i nærheden af Aarhus N

Aarhus C
Viborg
Randers

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre