Pizza i Aarhus S – Nyt Domino’s Pizzaria i Viby J

I det sydlige Aarhus, nærmere bestemt Viby Ringvej 113, lige ved det berømte Viby Torv, finder du vores nyeste pizzaria i Aarhus, nemlig Domino’s Pizza Aarhus S. Vores nye pizzaria ligger centralt placeret ved Viby Torv, lige ved siden af McDonalds, hvorfra vi serverer lækre pizzaer i højeste kvalitet til glæde for alle pizzaelskere.


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 22.00

Adresse:

Viby Ringvej 13
8260 Viby J

Bestil fra Domino's Pizza Aarhus S

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Aarhus S

  • Hos Dominos Pizza Aarhus S bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Aarhus S
  • Hos Dominos pizza i Aarhus S får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Aarhus S leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Aarhus S

Nem parkering ved vores pizzaria i Viby

Kommer du i bil, er det nemt at finde en parkeringsplads ved Domino’s Pizza i Aarhus S, og selv hvis alle pladser omkring vores pizzaria er optaget, er der altid 3 timers gratis parkering ved Viby Centeret, som ligger lige ovre på den anden side af gaden, mindre end 50 meter væk fra Domino’s Pizza Aarhus S.

Nemt at få pizza i Viby – også hvis du er i bus

Fra Viby Torv går der masser af busser – både til og fra Aarhus. F.eks. kører linje 1A, 4A og 6A med ganske få minutters interval, mens også linje 11, 14, 109, 200 og 202 lægger vejen forbi Viby Torv et utal af gange i døgnet. Det er således utroligt nemt at komme til Dominos Pizza i Viby, uanset om du er i bil eller med det offentlige.

Levering af pizza i Aarhus S

Domino’s Pizza er kendt for hurtig og effektiv levering af lækre kvalitetspizzaer, og det gælder naturligvis også for vores pizzaria i Viby. Vi er i fuld gang med en udfasning af såvel biler som scootere og vil om kort tid udelukkende anvende miljøvenlige el-cykler til leveringen af vores pizzaer. Dermed slipper vores pizzabude for trafikken på vejene, mens du får din pizza så hurtigt, at man næsten ikke tror, det er sandt.

Kun kvalitetspizzaer hos Domino’s

Som noget ganske særligt, tilbyder vi i Domino’s Pizza, kvalitetsgaranti. Det vil sige, at du altid kan forvente en udsøgt og lækker kvalitet, når du køber pizza hos Domino’s. Vi er meget stolte af vores pizzaer, og vores kvalitetsgaranti er med til at sikre den høje standard, som har gjort Domino’s Pizza verdensberømt.

Undgå ventetid – bestil din pizza online

Er du træt af at vente i dit lokale pizzaria, så bestil din pizza online. Vores pizzaria i Viby tager selvfølgelig mod online bestillinger og holder dig opdateret via SMS, så du hele tiden ved, hvornår din bestilling er klar til afhentning. Du kan endda bestille via vores app og dermed følge med i hele processen fra din ordre modtages, til den tages ud af ovnen. Altid frisk og lækker – klar til afhentning.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre