Lækker pizza fra vores pizzaria i Aarhus V

Vores pizzaria i Aarhus V ligger centralt placeret på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V, lige ved siden af Hasle Apotek og lige overfor Fitness World og Lidl. Dermed finder du et stort udvalg af parkeringspladser i området, så du undgår at cirkulere, når du kommer og besøger os i bil.

Kommer du med bus, er der også rig mulighed for at komme til og fra Domino’s pizzaria i Aarhus V. Vores placering ved Hasle Torv er et trafikalt knudepunkt, hvorfra og -til en masse bybusser har deres rute.


Åbningstider:

Åbner i september

Adresse:

Viborgvej 148
8210 Århus V

Billeder af Domino's Pizza Aarhus V

  • Hos Dominos Pizza Aarhus V bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Aarhus V
  • Hos Dominos pizza i Aarhus V får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Aarhus V leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Aarhus V

Levering af din pizza i Aarhus V

Aarhus er en decideret cykel-by, og ofte er det faktisk langt hurtigere at cykle rundt, end det er at køre i bil. Derfor er vi i gang med at omlægge vores populære pizzalevering, så den udelukkende foregår på el-cykler, og ikke via bil og scooter, som mange af vores konkurrenter. Dermed står Domino’s i Aarhus V for en grønnere, hurtigere og mere hensigtsmæssig udbringning af din pizza.

Bestil din pizza i Aarhus V via vores app

Når du bestiller pizza hos Domino’s Aarhus V, er du velkommen til at gøre det i vores pizzaria, hvor du vil kunne se hele tilblivelsen af din pizza. Men du er også meget velkommen til at bestille online eller via vores app og så bare hente din bestilling, når den er klar. Vi holder dig 100% opdateret via SMS, så du aldrig behøver at vente på din pizza, når du kommer og vil hente.

Masser af smag i Aarhus V

Det vestlige Aarhus er kendt for sine mange kulinariske oplevelser, og især Bazar Vest, som er et spændende sted at finde nye smagsoplevelser. Domino’s tilbyder også helt unikke smagsoplevelser, som er skræddersyet til din smag. Med 5 forskellige slags bunde, 4 forskellige slags ost, 8 forskellige slags kød, 10 forskellige slags grønsager og 7 forskellige slags krydderier, er kombinationsmulighederne rigtig mange, og du kan helt sikkert lave lige den pizza, du gerne vil have.

Kun kvalitets pizzaer i Aarhus V

Hos Domino’s er vi så stolte af vores pizzaer, at vi udsteder en konkret kvalitetsgaranti. Det vil sige, at hvis du mod forventning ikke skulle være 100% tilfreds med din pizza, så kan du få en ny. Læs mere om vores enestående kvalitetsgaranti her.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre