Domino’s Pizza Amagerbrogade – Lækker pizza til København S

Domino’s Pizza på Amager, ligger i toppen af Amagerbrogade. Nærmere bestemt Amagerbrogade 28, 2300 København S. Herfra leverer vi vores berømte og populære pizzaer til Christianshavn, Islands Brygge, Refshaleøen og starten af Amager.

Hos Domino’s vægter vi kvaliteten af vores pizzaer utroligt højt, og derfor kan du altid forvente en god og lækker pizza, når du bestiller hos Domino’s. Ingen er ens, når det gælder pizza præferencer, men med 5 forskellige typer af pizzabunde, 4 forskellige slags lækker kvalitetsost, 8 forskellige slags kød, 10 forskellige slags friske grøntsager og 7 forskellige lækre krydderier, er kombinationsmulighederne så mange, at du helt sikkert kan finde din nye yndlingspizza hos Domino's Amagerbrogade.


Åbningstider:

Søn - Tor: 11.00 - 22.00
Fre - Lør: 11.00 - 23.00

Adresse:

Amagerbrogade 28
2300 København S

Bestil fra Domino's Pizza Amagerbrogade

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Amagerbrogade

  • Hos Dominos Pizza Amagerbrogade bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Amagerbrogade
  • Hos Dominos pizza i Amagerbrogade får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Amagerbrogade leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Amagerbrogade

Parkering ved Domino’s Pizza på Amagerbrogade

Som sagt ligger vi i starten af Amagerbrogade, lige ved siden af Amagerbro Metro station. Lige i nærheden ligger bl.a. Øresundskollegiet, Københavns Universitet (KU), IT Universitetet og Amager centeret, og dermed er der masser af parkeringsmuligheder i området. Ofte kan du parkere direkte udenfor vores pizzaria, og alternativt er der som regel ledige parkeringspladser på sidevejene Hollænderdybet eller Anders Henriksens Gade.

Nem bestilling af pizza

Hvad vil du sige til at slippe for ventetid i vores pizzaria, når du skal hente din pizza? Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, og så får du en SMS, når din pizza er klar til afhentning.

Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s på Amagerbrogade, når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Pizza med kvalitetsgaranti

Til en god pizza hører gode råvarer. Hos Domino’s bruger vi udelukkende 100% dansk mozzarella fra Arla på vores pizzaer. Du kan vælge mellem hele 5 forskellige bunde – lige fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for, at dejen er koldhævet i minimum 24 timer, så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grøntsager er nøje udvalgt, så du altid får de bedst tilgængelige på markedet, uanset årstid.

Som noget unikt har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza, får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre