Domino's Pizza Amagerbrogade

Fra vores lokation i starten af Amagerbrogade leverer vi vores berømte pizzaer til Christianshavn, Islands brygge, Refshaleøen og starten af Amager.

Hos Domino’s er pizza ikke bare pizza. Vi sætter en ære i at lave kvalitetspizzaer hvor vi kombinerer godt pizza håndværk med gode råvarer. Du kan enten vælge en af vores normale pizzaer eller kreere din egen via vores app eller på dominos.dk. Med 5 forskellige slags bunde, 4 forskellige slags ost, 8 forskellige slags kød, 10 forskellige slags grønsager og 7 forskellige slags krydderier, er kombinationsmulighederne er rigtig mange, og du kan helt sikkert lave lige den pizza du gerne vil have.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Søn - Tor: 11.00 - 22.00
Fre - Lør: 11.00 - 23.00

Adresse:

Amagerbrogade 28
2300 København S

Bestil fra Domino's Pizza Amagerbrogade

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Amagerbrogade

  • Hos Dominos Pizza Amagerbrogade bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Amagerbrogade
  • Hos Dominos pizza i Amagerbrogade får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Amagerbrogade leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Amagerbrogade

Her ligger vi

Dominos Pizza Amagerbrogade ligger i starten af Amagerbrogade, lige ved siden af Amagerbro metro station. Lige i nærheden ligger bl.a. Øresundskollegiet, Københavns Universitet (KU), IT Universitetet og Amager centeret. 

Parkering

Vi har gode parkeringsmuligheder, da du kan holde lige udenfor døren. Alternativt er der tit ledige parkeringspladser på sidevejene Hollænderdybet eller Anders Henriksensgade.

Hurtig og billig levering

Ud over lækker pizza, er Domino’s også blandt de førende i verden indenfor levering. På Amager hvor der tit kan være meget trafik, er der derfor stadig flere af vores kunder der vælger at få leveret maden fra os. Vi leverer i gennemsnit maden indenfor 26 minutter.

Vi har valgt at udfase biler og scootere, og bruger nu stort set udelukkende elcykler til levering. Cyklerne har den store fordel at de støjer og forurener væsentligt mindre end biler og knallerter. Cyklerne er samtidig overraskende hurtige at kommer rundt på, da de ikke er så følsomme overfor trafikken som eksempelvis biler.

Kvalitetsgaranti

Til en god pizza hører gode råvarer. Hos Domino’s bruger vi udelukkende 100% dansk mozzarella fra Arla på vores pizzaer. Du kan vælge mellem hele 5 forskellige bunde – lige fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for at dejen er koldhævet i minimum 24 timer så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grønsager er nøje udvalgt, så du altid får de bedst tilgængelige på markedet, uanset årstid. Som noget unikt har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet.

Bestil på nettet

Hvad siger du til at slippe for ventetid i butikken når du skal hente din pizza?. Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, så får du en SMS når din pizza er klar til afhentning. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s på Amagerbrogade når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Amager

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza på Amager på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Amagerbrogade

Store kongensgade
Kastrup
Vesterbrogade

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre