Domino's Pizza Ballerup

Pizza er ikke bare pizza – i hvert tilfælde ikke hos Domino’s i Ballerup. Vi er nemlig specialiserede i at lave lækker pizza, og kombinerer derfor godt pizza håndværk med nøje udvalgte ingredienser, så du altid er sikker på at få en god pizza oplevelse. Du kan eksempelvis vælge mellem hele 5 forskellige typer af dej – lige fra fuldkorn til glutenfri, eller vores berømte Domino’s Classic.

Vi ligger centralt i Ballerup, lige ved Ballerup Station og Ballerup Centeret, så det er let at komme til og både med bil, tog eller bus.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.00

Adresse:

Banegårdspladsen 3
2750 Ballerup

Bestil fra Domino's Pizza Ballerup

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Ballerup

  • Hos Dominos Pizza Ballerup bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Ballerup
  • Hos Dominos pizza i Ballerup får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Ballerup leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Ballerup

Beliggenhed

Dominos Pizza ligger på Ballerup Station, lige ved siden af Ballerup Centeret og den store busholdeplads ved Banegårdspladsen. Er du på farten – måske på vej til en koncert i Baltoppen Live, en skoledag i NEXT, eller en tur på Ballerup bibliotek, så er det nemt og hurtigt at smutte forbi Domino’s og få en en pizza med i farten.

Parkering

Hvis du foretrækker at hente din pizza selv, så er der masser af parkeringspladser i nærheden. Lige udenfor butikken er der korttidsparkering, og der er i alt 154 pladser på Ballerup Station. Du kan også holde ved Ballerup Centeret. Her er der gratis 3 timers parkering – så husk at stille p-skiven.   

Levering

De fleste af vores kunder foretrækker at få leveret deres pizzaer, så de slipper for at bruge tiden på transport og ventetid. I Ballerup leverer vi i et område fra Pederstrup i vest til Skovlunde i Øst. Domino’s er førende i verden indenfor hurtig og pålidelig levering. For dig betyder det at du får din mad leveret både billigt og hurtigt. Vores gennemsnitlige leveringstid er bare 26 minutter. Hos Domino’s minimerer vi levering med biler og knallerter, da de både støjer og forurener. I stedet bruger vi elcykler til langt størsteparten af vores leveringer. Vi har en af Danmarks største flåder af elcykler, og har vores egen cykelmekaniker ansat til at holde alle cykler i perfekt stand.  

VIP Klub

Som kunde hos Domino’s har du mulighed for at være med i vores VIP Kundeklub. Medlemmerne af klubben modtager mail og sms beskeder med produktnyheder og unikke tilbud og rabatter. Det er selvfølgelig gratis at være tilmeldt. Du kan tilmelde dig her: https://www.dominos.dk/sms

Bestil på nettet og spar tid

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Ballerup når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Ballerup

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Ballerup på Facebook: https://www.facebook.com/DominosPizzaBallerup/ 

Andre Domino's pizza i nærheden af Ballerup

Herlev
Brønshøj
Lyngby

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre