Vi har åbent 11-23 for levering og take-away! Alle bestillinger foregår som Zero Contact for din sikkerhed! Læs mere her...

Pizzeria i Ballerup – Lækker pizza fra Domino’s i Ballerup

Vores pizzeria i Ballerup ligger centralt placeret, lige ved Ballerup Station og Ballerup Centeret. Derfor er det rigtig let at komme både til og fra Domino's med såvel bil som tog og bus.

Vores placering ved Ballerup Station, lige ved siden af Ballerup Centeret og den store busholdeplads ved Banegårdspladsen er i kort afstand fra spillestedet Baltoppen, skolen NEXT og Ballerup bibliotek, så er det nemt og hurtigt at smutte forbi Domino’s og få en pizza med i farten, uanset om du har været i skole, er på vej til eller fra en koncert eller bare gerne vil forkæle dig selv med en lækker pizza.


Telefon:

73 70 71 27

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 23.00

Adresse:

Banegårdspladsen 3
2750 Ballerup

Bestil fra Domino's Pizza Ballerup

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Ballerup

Levering af pizza i Ballerup

Selvom vi ligger centralt placeret med gode til- og frakørselsmuligheder, foretrækker de fleste at få leveret deres pizzaer, så de slipper transport og ventetid.

I Ballerup leverer vi i et område fra Pederstrup i vest til Skovlunde i Øst. Domino’s er førende i verden indenfor hurtig og pålidelig levering. For dig betyder det, at du får din mad leveret både billigt og hurtigt. Vores gennemsnitlige leveringstid er bare 26 minutter. Hos Domino’s minimerer vi levering med biler og knallerter, da de både støjer og forurener. I stedet bruger vi el-cykler til langt størsteparten af vores leveringer. Vi har en af Danmarks største flåder af el-cykler, og vi har endda vores helt egen cykelmekaniker ansat til at holde alle vores cykler i perfekt stand, så din pizza leveres hurtigt og mest effektivt.

Pizza i høj kvalitet hos Domino’s i Ballerup

Hos Domino’s er vi utroligt stolte af vores pizzaer. Faktisk går vi så højt op i kvaliteten af vores pizzaer, at vores pizzeriaer tilbyder kvalitetsgaranti. Det vil sige, at vi yder 100% tilfredshed, og hvis ikke du er 100% tilfreds, kan du få byttet din pizza. Se mere om vores pizza-kvalitetsgaranti her.

Undgå ventetid – bestil din pizza online

Er du træt af spildtid? Det er vi også. Derfor tilbyder vi, at du kan bestille din pizza online og hente den på vores pizzeria i Ballerup, når den er færdig. Når du bestiller din pizza online eller via vores app, får du opdateringer på SMS, når din pizza er færdig, så du ikke behøver at vente i restauranten.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre