Domino's Pizza Frederiksberg

Domino’s på Falkoner alle på Frederiksberg var den første Domino’s der blev åbnet i Danmark, og er samtidig blandt vores mest populære Pizzeriaer i Danmark.

Hos Domino’s er pizza ikke bare pizza. Vi sætter en ære i at lave kvalitetspizzaer hvor vi kombinerer godt pizza håndværk med gode råvarer. Du kan enten vælge en af vores normale pizzaer eller kreere din egen via vores app eller på dominos.dk. Med 5 forskellige slags bunde, 4 forskellige slags ost, 8 forskellige slags kød, 10 forskellige slags grønsager og 7 forskellige slags krydderier, er kombinationsmulighederne er rigtig mange, og du kan helt sikkert lave lige den pizza du gerne vil have.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Søn - Tor: 11.00 - 22.00
Fre - Lør: 11.00 - 23.00

Adresse:

Falkoner Allé 47
2000 Frederiksberg

Bestil fra Domino's Pizza Frederiksberg

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Frederiksberg

  • Hos Dominos Pizza Frederiksberg bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Frederiksberg
  • Hos Dominos pizza i Frederiksberg får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Frederiksberg leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Frederiksberg

Her ligger vi

Dominos Pizza på Frederiksberg ligger centralt på Falkoner allé på hjørnet af Falkoner allé og Roarsvej. I umiddelbar nærhed af butikken finder du Frederiksberg centeret, Frederiksberg svømmehal, Copenhagen Business School (CBS) og metrostationen ved Frederiksberg centeret. Kommer du på cykel, er der masser af muligheder for at parkere udenfor butikken     

Parkeringspladser

Foretrækker du selv at hente din pizza i bil, er der et begrænset antal pladser udenfor butikken på Roarsvej. Alternativt er der tit til at finde en parkeringsplads på eksempelvis Sindshvilevej.

Hurtig levering

Hurtig, billig og pålidelig levering – det er Domino’s kendt for over hele verden.  På Frederiksberg er vores gennemsnitlige leveringstid under 26 minutter, så størsteparten af vores kunder foretrækker derfor at vi leverer deres pizza til dem.

Vi har valgt at udfase biler og scootere, og bruger nu stort set udelukkende elcykler til levering. Cyklerne har den store fordel at de støjer og forurener væsentligt mindre end biler og knallerter. Cyklerne er samtidig overraskende hurtige at kommer rundt på, da de ikke er så følsomme overfor trafikken som eksempelvis biler.

Kvalitetsgaranti

Til en god pizza hører gode råvarer. Hos Domino’s bruger vi udelukkende 100% dansk mozzarella fra Arla på vores pizzaer. Du kan vælge mellem hele 5 forskellige bunde – lige fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for at dejen er koldhævet i minimum 24 timer så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grønsager er nøje udvalgt, så du altid får de bedst tilgængelige på markedet, uanset årstid. Som noget unikt har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet.

Bestil på nettet

Hvad siger du til at slippe for ventetid i butikken når du skal hente din pizza?. Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, så får du en SMS når din pizza er klar til afhentning. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s på Frederiksberg når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Frederiksberg

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Frederiksberg Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Frederiksberg

Nørrebro
Vesterbro
Vanløse

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre