Vi har åbent 11-23 for levering og take-away! Alle bestillinger foregår som Zero Contact for din sikkerhed! Læs mere her...

Domino’s Pizza Frederiksberg – Vores ældste pizzaria ligger på Frederiksberg

Domino’s Pizza på Frederiksberg ligger centralt placeret på Falkoner Allé 47, 2000 Frederiksberg – ikke langt fra en stor del af Frederiksbergs mange pejlingspunkter. Fra vores pizzaria på Falkoner Allé er der ca. 350 meter til Danmarks Bedste Shopping Center, Frederiksberg Centeret, hvor du også finder en Metro station.

Vores pizzaria på Frederiksberg ligger således også utrolig tæt på Copenhagen Business School (CBS) og er ikke alene den ældste Domino’s Pizza i Danmark – det er også en af de allermest populære.


Telefon:

73 70 71 01

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 23.00

Adresse:

Falkoner Allé 47
2000 Frederiksberg

Bestil fra Domino's Pizza Frederiksberg

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Frederiksberg

Parkeringsmuligheder nær vores pizzaria på Frederiksberg

Frederiksberg har altid 2 timers gratis parkering på alle kommunale p-pladser, hvilket vil sige, at du kan parkere gratis i Frederiksberg kommune, når du skal hente pizza hos Domino’s. Dog vil vi anbefale de omkring Domino’s liggende sidegader som Sindshvilevej, Roarsvej, Helgesvej eller Adilsvej. Her vil ofte være en ledig parkeringsplads – og gaderne ligger utrolig tæt på Domino’s Pizza.

Levering af pizza på Frederiksberg

Vi har valgt at udfase biler og scootere og bruger nu stort set udelukkende el-cykler til levering af vores pizzaer på Frederiksberg. Cyklerne har den store grønne fordel, at de støjer og forurener væsentligt mindre end biler og knallerter. Og yderligere er cyklerne overraskende hurtige at komme rundt på i Frederiksberg, da de ikke er så følsomme overfor trafikken, som eksempelvis biler er.

Du kan dermed forvente hurtig, grøn og effektiv pizzalevering, når du bestiller pizza hos Domino’s Frederiksberg.

Kvalitetspizza på Frederiksberg

Vi værner om kvaliteten af vores pizzaer hos Domino’s. Det er derfor vi er blandt de mest populære pizzariaer på Frederiksberg. Vi står gerne på mål for vores kvalitet, hvorfor vi – som den eneste pizzakæde i Danmark – tilbyder kvalitetsgaranti. Det vil sige, at hvis din pizza ikke lever op til forventningerne, så giver vi en ny.

Læs mere om Domino’s kvalitetsgaranti her.

Spar tid og besvær – bestil pizza online eller på app

Vi ved, du har travlt. Derfor behøver du heller ikke hverken vente i telefonen, når du vil bestille, eller i vores pizzaria, når du skal hente din pizza. Du kan bestille online eller via vores app, og så holder vi dig løbende opdateret på SMS, så du ved præcis, hvornår din pizza er klar til afhentning.

Det bliver ikke nemmere end det.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre