Domino’s Pizza Glostrup – Frisk og lækker pizza fra vores pizzaria i Glostrup

Når du vil have lækker pizza i Glostrup, er Domino’s Pizza stedet for dig. Vi bager lækker kvalitetspizza i vores moderne pizzaria og med Domino’s kæmpe udvalg af bunde, kød, grøntsager og krydderier, er der stor chance for, at din nye yndlingspizza skal findes hos Domino’s Pizza.

I Glostrup ligger vi centralt placeret lige ved Glostrup Storcenter og Glostrup Station. Helt præcist finder du os på Hovedvejen 110, 2600 Glostrup. Vores centrale placering gør, at hvad enten du er på farten og skal nå et tog – eller har brug for en shopping pause, hvor der lige skal tankes ny energi, så er Domino’s Pizza indenfor rækkevidde.


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Hovedvejen 110
2600 Glostrup

Bestil fra Domino's Pizza Glostrup

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Glostrup

  • Hos Dominos Pizza Glostrup bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Glostrup
  • Hos Dominos pizza i Glostrup får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Glostrup leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Glostrup

Parkering ved Domino’s Pizza i Glostrup

Fordi Hovedvejen i Glostrup rent faktisk er en hovedvej, er det ikke muligt at parkere lige ude foran vores pizzaria. Dog ligger vi så centralt, at du altid vil kunne finde en parkeringsplads ved Storcenteret eller bag vores restaurant, på en af de tre ”høj” veje; Højvangsvej, Højtoftevej eller Højlandsvej.

Bestil pizza online og spar ventetiden

Vi ved godt, at du har bedre ting at bruge din tid på end at stå og vente på pizza. Derfor tilbyder Domino’s, at du kan bestille din pizza online eller via vores app, og så sender vi dig en SMS, så snart din pizza er klar til afhentning. Det er hurtigt, nemt og effektivt, og giver dig frihed til at gøre andre ting. Vores app er selvfølgelig gratis og kan hentes til både IOS og Android telefoner.

Få din pizza leveret i Glostrup

Uanset hvor i Glostrup du bor, kan vi tilbyde levering af din pizza. Faktisk foretrækker de fleste af vores kunder at få deres pizzaer leveret. Dels fordi det er billigt, men også fordi vi leverer hurtigt. Den gennemsnitlige leveringstid på din pizza er på bare 26 minutter, hvilket ofte er hurtigere, end hvis du selv skal hente din bestilling. En af grundene til, at vi kan levere vores pizzaer så hurtigt er, at vi i høj grad anvender el-cykler i stedet for biler, så vi hurtigt og nemt kan komme omkring og ikke på samme måde være udfordret af trafikken på vejene. Det er både en hurtig, effektiv og miljøvenlig pizzalevering.

Kvalitetspizza – med garanti

En Domino’s pizza er ikke bare en pizza. Vi går meget op i kun at levere kvalitet, og derfor har vi indført en kvalitetsgaranti. Det vil sige, at hvis du ikke er tilfreds med din pizza, så får du en ny. Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre