Domino's Pizza Glostrup

Pizza er ikke bare pizza – i hvert tilfælde ikke hos Domino’s i Glostrup. Vi er nemlig specialiserede i at lave lækker pizza, og kombinerer derfor godt pizza håndværk med nøje udvalgte ingredienser, så du altid er sikker på at få en god pizza oplevelse. Du kan eksempelvis vælge mellem hele 5 forskellige typer af dej – lige fra fuldkorn til glutenfri, eller vores berømte Domino’s Classic.

Vi ligger centralt i Glostrup, lige ved Glostrup Shoppingcenter og Glostrup Station, så det er let at komme til os med både med bil, tog eller bus.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Hovedvejen 110
2600 Glostrup

Bestil fra Domino's Pizza Glostrup

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Glostrup

  • Hos Dominos Pizza Glostrup bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Glostrup
  • Hos Dominos pizza i Glostrup får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Glostrup leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Glostrup

Beliggenhed

Dominos Pizza har siden sommeren 2015 ligget på Hovedvejen 110 lige i centrum af Glostrup overfor Glostrup Shoppingcenter og ved siden af Nordea. Lige i nærheden finder du bl.a. Rigshospitalet Glostrup og Glostrup Stadion.  

Parkering

Hvis du foretrækker at hente din pizza selv, så er der masser af parkeringspladser i nærheden. Det er ikke muligt at holde direkte foran butikken på Hovedvejen, men bag butikken på Højvangsvej er der masser af parkeringspladser. Alternativt kan du også holde ved Glostrup Shoppingcenter.   

Levering

De fleste af vores kunder foretrækker at få leveret deres pizzaer, så de slipper for at bruge tiden på transport og ventetid. Uanset hvor du bor i Glostrup kan du få leveret fra Domino’s. Enten fra Glostrup butikken eller nabobutikkerne i Albertslund og Vallensbæk. Domino’s er førende i verden indenfor hurtig og pålidelig levering. For dig betyder det at du får din mad leveret både billigt og hurtigt. Vores gennemsnitlige leveringstid er bare 26 minutter. Hos Domino’s minimerer vi levering med biler og knallerter, da de både støjer og forurener. I stedet bruger vi elcykler til langt størsteparten af vores leveringer. Vi har en af Danmarks største flåder af elcykler, og har vores egen cykelmekaniker ansat til at holde alle cykler i perfekt stand.  

VIP Klub

Som kunde hos Domino’s har du mulighed for at være med i vores VIP Kundeklub. Medlemmerne af klubben modtager mail og sms beskeder med produktnyheder og unikke tilbud og rabatter. Det er selvfølgelig gratis at være tilmeldt. Du kan tilmelde dig her: https://www.dominos.dk/sms

Bestil på nettet og spar tid

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Glostrup når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Glostrup

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Glostrup på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Glostrup

Albertslund
Vallensbæk
Vanløse

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre