Vi har åbent 11-23 for levering og take-away! Alle bestillinger foregår som Zero Contact for din sikkerhed! Læs mere her...

Domino’s Pizza i Greve – Måske den bedste pizza i Greve

Hos Domino’s elsker vi god pizza – og det gør de også i Greve. Vi åbnende vores pizzaria i Greve tilbage i februar 2017, og det var med et brag af en åbningsfest. Faktisk en af de største fester vi har haft. Og siden åbningen, har vi hver dag lavet masser af friske og lækre pizzaer til beboerne i lokalområdet. Vores butik i Greve ligger aldeles centralt placeret, nemlig på adressen Over Bølgen 37, 2670 Greve – hvilket faktisk vil sige, at du finder os inde i WAVES.

Dermed er Domino’s Pizza Greve et helt oplagt sted at kombinere pizza og shopping. Du kan holde en pizza-pause på din shoppingtur eller tage lækker pizza med hjem til familien, når du har været i Bilka og handle. Det er hurtigt, nemt og bekvemt – og utrolig lækkert.


Telefon:

73 70 71 29

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 23.00

Adresse:

Over Bølgen 37
2670 Greve

Bestil fra Domino's Pizza Greve

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Greve

Parkering ved Domino’s i Greve er så let som det kan blive

Hvis du ønsker at hente din pizza i bil, er det supernemt hos Domino’s i Greve. Fordi vi ligger i WAVES, har vi andel i intet mindre end 3200 gratis parkeringspladser – uden tidsbegrænsning. Så selv omkring spisetid, vil det være muligt at finde en parkeringsplads. Og fordi parkeringspladserne ikke er tidsbegrænsede, er der også rig mulighed for at invitere venner og familie med på en god omgang pizza uden at skulle bekymre sig om parkeringen.

Levering af pizza i Greve og omegn

Domino’s Pizza er både kendt for lækre pizzaer og hurtige levering – og det gælder selvfølgelig også i Greve og omegn. Vi foretager langt størstedelen af vores pizzaleverancer på vores moderne el-cykler. Dels fordi det ofte er hurtigere at komme rundt på en cykel, men også fordi vi værner om miljøet og gerne vil stå for en grønnere leverance af vores delikate pizzaer. Men først og fremmest handler det om, at vi vil være hurtigt fremme med din pizza, og derfor ikke vil risikere at sidde fast i bilkøer på vejene.

Vi tilbyder levering i det omfang, at vi vil kunne garantere dig en frisk og varm pizza, når du får den. Således leverer vi i et område i Greve, der dækker bl.a. Hundige Strand Familiecamping, Hundige havn, Vejleåparken, Askerød og Hegnsgården.

Bestil pizza online – hurtigt og nemt

Gider du heller ikke vente på din pizza? Vi kender det godt. Derfor har Domino’s Pizza lanceret online bestilling – eller bestilling via vores smarte app – så du slipper for at vente unødigt på din pizza. Vi sender dig nemlig en SMS, når den er klar til afhentning. Vores pizza app findes både til IOS og Android, og du finder den der, hvor du henter dine apps.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre