Domino's Pizza Herlev

Centralt i Herlev – lige ved Herlev Bymidte ligger Domino’s Herlev. Vi åbnede dørene i starten af december 2016, og har siden lavet masser af skønne pizzaer til indbyggerne i Herlev. Hos Domino’s er pizza ikke bare pizza. Vi har hele 5 forskellige typer af dej – lige fra den klassiske koldhævede dej, til fuldkorn og glutenfri. Så der er en dej til enhver smag. Vi benytter kun frisk dansk mozzarella på vores pizzaer, og selvfølgelig friskskårne grønsager – alt sammen for at kunne give dig en rigtig god pizzaoplevelse - hver gang.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.00

Adresse:

Herlev Hovedgade 104
2730 Herlev

Bestil fra Domino's Pizza Herlev

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Herlev

  • Hos Dominos Pizza Herlev bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Herlev
  • Hos Dominos pizza i Herlev får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Herlev leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Herlev

Beliggenhed

Dominos Pizza ligger centralt i Herlev lige i krydset mellem Motorring 3 og Frederikssundsvej / Herlev hovedgade.  Det betyder at vi ligger lige i nærheden af BIG Herlev, Herlev station, Herlev hospital og ikke mindst Herlev Bymidte.  Så er du ude og handle i Herlev, så er det let at få en lækker pizza fra Domino’s med hjem.

Parkering

Vil du selv afhente din pizza, så er det super let at finde parkeringspladser. Vi har vores egen parkeringsplads lige bag ved butikken. Du finder parkeringspladsen ved at dreje fra Herlev hovedgade ind på Hyrdindestien. Her har vi masser af pladser der er reserveret til os og kunder til vores naboer. Du kan selvfølgelig også holde i Herlev Bymidte og klare lidt indkøb samtidig med at du også henter Pizza.

Levering

Vi kan selvfølgelig også levere din pizza til dig, så du slipper for at bruge tid på transport og vente i butikken. Domino’s er førende på verdensplan indenfor levering af mad, og vi tilpasser hele tiden vores koncept til de lokale markeder. I Australien tester vi levering med Droner, i Holland laves forsøg med robotter mens vi i Damark er førende i levering med elcykler. Vi leverer stort set udelukkende med elcykler, da de både forurener og støjer langt mindre end biler eller scootere.

I Herlev leverer vi i et område der strækker sig fra ydre Brønshøj i Øst til Herlev hospital i nord og Islev i syd. Er du i tvivl om vi leverer til din adresse, så prøv at start en bestilling her på dominos.dk, vælg levering og indtast din adresse, så kan du hurtigt se om levering er muligt. Vores leveringsområde er fastlagt ud fra den distance fra butikken hvor vi kan garantere at vi leverer frisk og varm pizza.

Gør det selv pizzaer

Hos Domino’s gør vi det let at få lige den pizza som du gerne vil have. Via vores hjemmeside eller APP kan du let bygge din egen pizza. Du kan vælge mellem 5 forskellige slags bunde, 4 forskellige slags ost, 8 forskellige slags kød, 10 forskellige slags grønsager og 7 forskellige slags krydderier, så kombinationsmulighederne er rigtig mange, og du kan helt sikkert lave lige den pizza du gerne vil have.

Bestil på nettet og spar tid

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Herlev når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Herlev på Facebook: https://www.facebook.com/DominosPizzaHerlev/ 

Andre Domino's pizza i nærheden af Herlev

Ballerup
Brønshøj
Vanløse

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre