Frisk og lækker pizza i Herlev – Hurtig og billig levering

Domino’s Pizza i Herlev ligger på i hjertet af det hele. Centralt i Herlev, lige ved Herlev Bymidte, har pizzaelskere fra Herlev og omegn kunnet få lækre kvalitetspizza hos Domino’s siden december 2016, og det har de fået. Uanset dine pizza-præferencer har vi et match hos Domino’s, og derfor er vi i dag en af Herlevs foretrukne pizza-leverandører.

Som sagt ligger vi centralt i Herlev, lige i krydset mellem Motorring 3 og Frederikssundsvej / Herlev hovedgade.  Det betyder, at vi ligger lige i nærheden af BIG Herlev, Herlev station, Herlev hospital og ikke mindst Herlev Bymidte.  Så er du ude og handle i Herlev, er det let at få en lækker pizza fra Domino’s med hjem.


Åbningstider:

Man - Tor: 11.00 - 20.00
Fre - Søn: 11.00 - 21.00

Adresse:

Herlev Hovedgade 104
2730 Herlev

Bestil fra Domino's Pizza Herlev

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Herlev

  • Hos Dominos Pizza Herlev bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Herlev
  • Hos Dominos pizza i Herlev får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Herlev leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Herlev

Parkering ved Domino’s Pizza i Herlev

Vil du selv hente din pizza, er det super let at finde parkeringspladser nær Domino's. Vi har nemlig vores helt egen parkeringsplads lige bag ved butikken. Du finder parkeringspladsen ved at dreje fra Herlev Hovedgade og ind på Hyrdindestien. Her har vi masser af pladser, der er reserveret til os og vores pizza-glade kunder. Du kan selvfølgelig også holde i Herlev Bymidte og klare lidt indkøb samtidig med, at du henter pizza.

Levering af pizza i Herlev

Selvom det er utrolig nemt at parkere hos os, så vælger de fleste alligevel at få deres pizza leveret til døren. Hurtigt, nemt og effektivt. Og når det gælder leveringen af din pizza, er vi ikke som så mange andre - vi leverer nemlig helst vores pizzaer på cykel. Vi har en flåde af moderne el-cykler, som hurtigt og nemt kan komme frem - også selvom der er meget trafik, og dermed er vores pizza-levering ikke alene grøn og miljøvenlig, den er også langt mere effektiv end levering med bil.

I Herlev leverer vi i et område, der strækker sig fra ydre Brønshøj i øst til Herlev hospital i nord og Islev i syd. Er du i tvivl, om vi leverer til din adresse, så prøv at starte en bestilling her på dominos.dk, vælg levering og indtast din adresse, så kan du hurtigt se, om levering er muligt. Vores leveringsområde er fastlagt ud fra den distance fra butikken, hvor vi kan garantere, at vi leverer frisk og varm pizza.

Bestil pizza online

Du er altid velkommen til at komme forbi og bestille din pizza, men hvis du hellere vil bruge din tid på noget andet, kan vi også godt forstå det. Derfor tilbyder vi, at du kan bestille din pizza online eller via vores app, og på den måde spare en masse tid. Hvis du vil hente din pizza selv, sender vi dig en SMS, når den er klar, og hvis du vil have din pizza leveret, holder vi dig opdateret med, hvornår den kommer ud af døren. Hurtigt, nemt og bekvemt.

Kun kvalitet hos Domino’s Pizza i Herlev

Vi er så tilfredse med kvaliteten af vores pizzaer, at vi yder en særlig kvalitetsgaranti. Det vil sige, at vi tilbyder dig en ny pizza, hvis den, du har fået, ikke lever op til forventningerne. Se mere om vores kvalitetsgaranti her.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre