Vi har åbent 11-23 for levering og take-away! Alle bestillinger foregår som Zero Contact for din sikkerhed! Læs mere her...

Få lækker pizza i Hvidovre hos Domino’s Pizza

På Hvidovrevej 261B, 2650 Hvidovre, finder du Domino’s Pizza. I mange år har vi forsynet Hvidovre og omegn med lækker kvalitetspizza fra vores populære pizzaria. Modsat de fleste af vores konkurrenter fokuserer vi udelukkende på pizzaer og er således garant for lækker pizza af højeste kvalitet.

I Domino’s har vi indført kvalitetsgaranti. Det vil sige, at vi garanterer, at kvaliteten på din pizza er i orden – hver eneste gang. Og hvis du mod forventning skulle opleve, at vi ikke lever op til vores høje kvalitetskrav, så får du en ny pizza – kvit og frit.

Mange års erfaring med god pizza har gjort os til deciderede pizza-specialister, og netop derfor er vi heller ikke bange for at udstede vores unikke garanti, fordi vi ganske enkelt bare laver virkelig god pizza. Hver gang.


Telefon:

73 70 71 10

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 23.00

Adresse:

Hvidovrevej 261 B
2650 Hvidovre

Bestil fra Domino's Pizza Hvidovre

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Hvidovre

Parkering nær Domino's Pizza i Hvidovre

Vi ligger som sagt i det centrale Hvidovre, på Hvidovrevej, lige efter krydset med Brostykkevej lige ved siden af Cafe Victoria. Der er derfor ikke langt fra Hvidovre stadion, Hvidovre Hospital eller Frihedens Idrætscenter.

Vores placering gør også, at det er forholdsvis nemt at finde en parkeringsplads, hvis du kommer i bil.

Faktisk er der parkeringspladser lige udenfor vores pizzaria på Hvidovrevej, og alternativt er der parkeringspladser lige rundt om hjørnet på Giesegårdsvej eller Strøbyvej. Kommer du på cykel, kan du parkere jernhesten foran butikken.

Hurtig og effektiv levering af pizza i Hvidovre

Ud over pizza, er Domino’s er verdenskendte for vores billige, hurtige og pålidelige levering.  Vi leverer til hele Hvidovre, lige fra Strandmarkskvarteret i syd til Avedøre i øst til Valbyparken i vest.

Vi er meget stolte af, at vi stort set udelukkende leverer med el-cykler, da de ikke hverken støjer eller sviner.

Udover at være gavnligt for miljøet og belejligt for de lokale er vores el-cykler også med til at højne effektiviteten. Cyklerne er nemlig ikke påvirkede af bilkøer og andre trafikale udfordringer, hvorfor vi faktisk ofte kommer langt hurtigere rundt på cykel end i bil.

Bestil pizza online eller via vores app

Vi ved, at din tid er dyrebar. Derfor tilbyder vi bestilling af pizza via vores app eller lige her på Dominos.dk

Når du bestiller pizza online, holder vi dig konstant opdateret på din bestilling, så du undgår ventetid, hvis du selv vil hente din ordre hos os på Hvidovrevej. Vil du hellere have, at vi kommer til dig, så giver vores opdateringer dig det fulde overblik i forhold til, hvornår din pizza er ude af ovnen og på vej mod din adresse. Hurtigere og nemmere bliver det ganske enkelt ikke.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre