Lækker pizza i Kastrup hos Domino’s

Vores pizzaria i Kastrup er centralt placeret på Amager Landevej 52, 2770 Kastrup, hvorfra vi leverer lækre pizzaer i højeste kvalitet til beboerne i og omkring Kastrup. Pizza er ikke bare pizza og hos Domino’s Pizza i Kastrup, gør vi altid noget ekstra ud af vores pizzaer.

Vores brede udvalg af kvalitetstilbehør, dej, toppings og krydderier gør, at du altid vil kunne lave lige præcis den pizza, du ønsker - uanset hvilke pizza-præferencer du har.


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Amager Landevej 52
2770 Kastrup

Bestil fra Domino's Pizza Kastrup

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Kastrup

  • Hos Dominos Pizza Kastrup bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Kastrup
  • Hos Dominos pizza i Kastrup får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Kastrup leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Kastrup

Nemt at parkere hos Domino’s Pizza i Kastrup

Vi ligger på Amager Landevej i krydset med Saltværksvej / Tårnbyvej lige ved siden af BankNordik.  I nærheden ligger bl.a. Kastrup Havn, Amager Strandpark, Den Blå Planet og Københavns Lufthavn.

Vores placering på Amager Landevej gør, at vi har korttidsparkering i begge sider af vejen lige overfor butikken. Hvis disse pladser er optaget, er der for det meste ledige parkeringspladser i forbindelse med Lidl, som ligger et stenkast længere nede ad gaden.

Hurtig levering af pizza i Kastrup og omegn

Udover at være rigtig gode til at lave lækre pizzaer er vi også ret skrappe til at få dem bragt ud til vores kunder. I Kastrup leverer vi i et område, der bl.a. strækker sig fra Amager strandpark i øst til Fields i vest. Det, der afgør, om vi leverer til en specifik adresse, er, at vi vil kunne garantere, at pizzaen er varm, når det når frem. Derfor er det ikke givet, at vi kan tilbyde levering til din adresse. Er du i tvivl, om vi leverer til din adresse? Prøv at klik på ”levering”, indtast din adresse og få svaret med det samme.

Nem pizzabestilling online og på app

Vi har gjort det nemmere end nemt at bestille pizza. Både her på vores hjemmeside og via vores app kan du hurtigt og nemt bestille pizzaer – uanset om du vil afhente pizzaerne selv eller have dem leveret. Vores smarte bestillingssystem sparer dig for en masse tid og besvær, da du hele tiden bliver opdateret i forhold til, hvor langt din ordre er i processen, og dermed har du mulighed for at time din afhentning 100% og undgå spildtid.

Kvalitet frem for alt hos Domino’s

Hos Domino’s Pizza vægter vi kvalitet fremfor alt. Derfor har vi indført vores unikke kvalitetsgaranti. Kvalitetsgarantien er med til at holde os på dupperne og vores kunder tilfredse. For hvis du – mod forventning – får en pizza, der ikke lever op til vores strenge kvalitet, så får du en ny. Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre