Frisk og lækker pizza i Lyngby hos Domino’s

Domino’s Pizza i Lyngby er blandt vores nyeste pizzariaer i Danmark, og åbnede den 31. marts 2017. Siden da har vi, fra vores adresse på Jernbanepladsen 61, 2800 Kgs. Lyngby, lavet masser af lækre kvalitetspizzaer til de mange lokale pizza-fans i og omkring Lyngby. Vi sætter en stor ære i at levere kvalitetspizzaer og har et bredt udvalg af såvel deje som toppings og krydderier – alt sammen med henblik på, at du skal kunne få lige netop den pizza, du drømmer hos Domino’s.

Det skal være lækkert at få pizza fra Domino’s, men det skal også være nemt. Derfor har vi valgt en meget central placering i Lyngby. Vi ligger på Jernbanepladsen, lige ved Lyngby station, mellem Spejder Sport og Faraos Cigarer. Det er derfor let at tage en pizza med fra os, når du er kommer med S-toget eller bussen, eller som mange andre er ude at handle i Lyngby Storcenter, Lyngby Hovedgade eller i Magasin.


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Jernbanepladsen 61
2800 Kongens Lyngby

Bestil fra Domino's Pizza Lyngby

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Lyngby

  • Hos Dominos Pizza Lyngby bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Lyngby
  • Hos Dominos pizza i Lyngby får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Lyngby leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Lyngby

Parkering hos Domino’s Pizza i Lyngby

Hvis du selv ønsker at afhente din pizza, er du selvfølgelig mere end velkommen til det. Kommer du i bil, er der korttidsparkering lige udenfor butikken, og ellers er der gode parkeringsmuligheder på den anden side af Jernbanepladsen ved Lyngby Torv. På den anden side af Lyngby station kan du bl.a. holde ved Ulrikkenborg plads eller på de mange p-pladser ved Lehwaldsvej. 

Kommer du på din cykel, har vi masser af cykelstativer lige udenfor butikken.

Få leveret pizza i Lyngby med Domino’s

Udover at være berømte for vores udsøge kvalitetspizzaer er vi i Domino’s også kendte for vores hurtige, effektive og pålidelige levering. Vi leverer ud fra devisen, at vi vil kunne garantere dig, at din pizza er varm, når den kommer frem. I Lyngby leverer vi i et område, der bl.a. strækker sig fra DTU og Virum i nord, til Nybrogaard kollegiet, og selvfølgelig hele det centrale Lyngby. Er du i tvivl, om vi leverer til din adresse, så prøv at starte en bestilling her på dominos.dk, vælg levering og indtast din adresse, så kan du hurtigt se, om levering er muligt.

Bestil din pizza online eller via vores app

Pizza skal hurtigt og nemt, og derfor mener vi heller ikke, at du skal vente på pizzaer fra Domino’s. Når du bestiller pizza via vores hjemmeside eller vores smarte app, får du løbende opdateringer om din ordre, og hvor langt den er. Det vil sige, at du aldrig behøver at gå forgæves, når du skal hente pizza. Du ved nemlig hele tiden præcis, hvor langt i processen din ordre er. Du kan endda også betale via vores online bestillinger, hvorved du blot kan stikke hovedet ind og nappe dine pizzaer med på vejen. Nemmere bliver det næsten ikke.

Pizza af høj kvalitet hos Domino’s i Lyngby

Hos Domino’s er vi eksperter i god og lækker pizza – og vores restaurant i Lyngby er ingen undtagelse. Derfor har vi indført en ganske unik kvalitetsgaranti, der skal sikre, at vores pizzaer altid lever op til vores egne strenge kvalitetskrav. Kvalitetsgarantien går ud på, at hvis du – mod forventning – får en pizza, der ikke lever op til vores høje kvalitetsstandarder, så får du en ny. Læs mere om vores kvalitetsgaranti her.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre