Domino's Pizza Lyngby

Domino’s pizza i Lyngby er et af de nyeste Domino’s pizzariaer i Danmark, og åbnede 31 marts 2017. Hos Domino’s i Lyngby er pizza ikke bare pizza. Vi sætter en ære i at lave kvalitetspizzaer og springer derfor ikke over hvor gærdet er lavest. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du får en god pizzaoplevelse hver gang.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem online bestilling
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Pizza med kvalitetsgaranti
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Jernbanepladsen 61
2800 Kongens Lyngby

Bestil fra Domino's Pizza Lyngby

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Lyngby

  • Hos Dominos Pizza Lyngby bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Lyngby
  • Hos Dominos pizza i Lyngby får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Lyngby leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Lyngby

Beliggenhed

Vi ligger på Jernbanepladsen i Lyngby, lige ved Lyngby station, mellem Spejder sport og Faraos Cigarer. Det er derfor let at tage en pizza med fra os når du er kommer med S-toget eller bussen, eller som mange andre er ude at handle i Lyngby Storcenter, Lyngby hovedgade eller Magasin.

Parkering

Kommer du i bil er der korttidsparkering lige udenfor butikken, og ellers er der gode parkeringsmuligheder på den anden side af Jernbanepladsen ved Lyngby Torv. På den anden side af Lyngby station er kan du bl.a. holde ved Ulrikkenborg plads eller på de mange p-pladser ved Lehwaldsvej.  Kommer du på din cykel har vi masser af cykelstativer lige udenfor butikken.

Levering

Domino’s er verdenskendte for vores hurtige og pålidelige levering af pizza. I Lyngby leverer vi i et område der bl.a. strækker sig fra DTU og Virum i nord, til Nybrogaard kollegiet, og selvfølgelig det centrale Lyngby. Er du i tvivl om vi leverer til din adresse, så prøv at start en bestilling her på dominos.dk, vælg levering og indtast din adresse, så kan du hurtigt se om levering er muligt. Vores leveringsområde er fastlagt ud fra den distance fra butikken hvor vi kan garantere at vi leverer frisk og varm pizza.

Kvalitetsgaranti

Vores mission er at levere kvalitetspizzaer til danskerne, og for at sikre din pizzaoplevelse, har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitets. Som de eneste i pizzabranchen giver vi en kvalitetsgaranti fordi vi bruger nøje udvalgte råvarer til vores pizzaer. Vi bruger eksempelvis kun 100% dansk mozzarella ost fra Arla og dansk mel fra Valsemøllen.

Nem online bestilling

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Lyngby når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Lyngby på Facebook: https://www.facebook.com/DominosPizzaLyngby/

Andre Domino's pizza i nærheden af Lyngby

Søborg
Østerbro
Nørrebro

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre