Lækker pizza i Næstved – Det får du hos Domino’s

Pizza er i virkeligheden meget enkelt. Det handler om gode råvarer og om at tilberede dem helt korrekt. En sprød og lækker pizza er nem at forstå, og vanskelig at mestre – men det gør vi hos Domino’s Pizza i Næstved. Vi tror på, at kvaliteten er altafgørende, og derfor sætter vi en stor ære i at levere lækre pizzaer af højeste kvalitet til de lokale pizzaspisere i og omkring Næstved.

Vores pizzaria i Næstved er placeret på Kvægtorvet – lige ved siden af Netto. Dermed ligger vi både tæt på gågaden, Byparken, Munkebakken og Næstved sygehus.


Åbningstider:

Under renovering

Adresse:

Kvægtorvet 5
4700 Næstved

Billeder af Domino's Pizza Næstved

  • Hos Dominos Pizza Næstved bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Næstved
  • Hos Dominos pizza i Næstved får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Næstved leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Næstved

Nem pizza-parkering hos Domino’s Næstved

Vil du selv hente din pizza, er det let at parkere ved Domino’s i Næstved. Der er masser af parkeringspladser ved Kvægtorvet, hvor der i øvrigt er 3 timers gratis parkering. Så hvad enten du ønsker at hente din pizza eller spise den hos os, så er der god tid til det hele.

Få leveret din pizza

I Domino’s har vi overordnet to rigtig stærke spidskompetencer, nemlig at lave lækker pizza og at få dem bragt hurtigt og effektivt ud til vores kunder. Vi optimerer konstant vores leveringsprocedurer, hvilket har gjort, at vores gennemsnitlige leveringstid – fra bestilling til modtagelse – er på blot 26 minutter. Det er uhyre effektivt og din garanti for, at du altid får friske og varme pizzaer fra Domino’s.

I Næstved leverer vi hovedsageligt med el-cykler. Dels fordi de sviner og larmer meget mindre end scootere og biler, men også fordi det ofte er langt hurtigere for vores pizzabude at komme omkring på en el-cykel.

Langt størstedelen af vores kunder vælger at få deres pizza leveret. Vi sælger mere end 2 millioner pizzaer om året, og dermed har vi en solid erfaring med, hvordan vi allermest effektivt får pizzaerne leveret.

Bestil pizza online eller på mobilen

Vi ved godt, det kan være svært at beslutte sig, når man skal have pizza. Det kan også være en lille smule angstprovokerende at skulle huske en pizzas nummer og huske, at der skal ekstra ost på. Derfor har vi indført online bestilling via Domino’s.dk, og vi har endda lanceret en app. Når du bestiller pizza online eller via vores app, kan du i ro og mag sammensætte din bestilling præcis, som du vil have den, og du kan endda betale i samme ombæring. Hurtigt og nemt.

Når du bestiller online eller via app, får du også statusrapporter fra os, så du ved, hvornår din pizza er færdig og klar til afhentning – eller præcis hvor langt den er på ruten. Alt sammen med henblik på at gøre din pizzaoplevelse bedre.

Kvalitet for lækker pizza hos Domino’s i Næstved

Vi går meget op i pizza, og derfor er vi kun tilfredse med det bedste. Vi har lavet pizza i mere end 20 år, og har gennem den tid forfinet og raffineret vores håndværk i en sådan grad, at vi nu har indført kvalitetsgaranti. Ingen har højere forventninger til kvaliteten af vores pizzaer, end os selv – og derfor kan du, hvis du skulle opleve, at en pizza ikke lever op til vores strenge kvalitetskrav, få en ny. Læs mere om vores unikke kvalitetsgaranti her.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre