Vi har åbent 11-23 for levering og take-away! Alle bestillinger foregår som Zero Contact for din sikkerhed! Læs mere her...

Domino’s Pizza Nørrebrogade – Lækker pizza på Nørrebro

På Nørrebrogade 117, 2200 Kbh. N., centralt på Nørrebro mellem Nørrebros Runddel og Nørrebro Hallen ligger Domino’s Pizza. Vi er derfor lige i nærheden, hvis du er en tur på Assistentens Kirkegård, Nørrebro Parken, Empire Bio eller måske bare er ude at handle på Nørrebrogade. Skal du forbi og hente din pizza anbefaler vi, at du går eller tager cyklen.

Vi åbnede i foråret 2016 og har siden leveret masser af pizza til kunder over hele Nørrebro. Hos Domino’s er vi specialister i god pizza og sætter barren utrolig højt, hvad angår kvaliteten af vores pizzaer. Vi kombinerer godt håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse, når du køber pizza hos Domino's Pizza på Nørrebro.


Telefon:

73 70 71 26

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 23.00

Adresse:

Nørrebrogade 177
2200 København N

Bestil fra Domino's Pizza Nørrebro

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Nørrebro

Parkering i bil nær Domino’s Pizza på Nørrebrogade

Nørrebro er et meget tætbefolket område, og det er ofte lettere at komme omkring på cykel end i bil. Det er ikke muligt at parkere lige udenfor butikken, men hvis du kommer i bil, anbefaler vi, at du parkerer i enten Sorgenfrigade, Holtegade eller Søllerødgade, der alle ligger lige bag butikken. Der ligger også en større parkeringsplads for enden af Søllerødgade lige ved Kvickly og Aldi.

Levering af pizza på Nørrebro

Fordi der er mange trafikale udfordringer centralt på Nørrebro, vælger langt de fleste af vores kunder at få deres pizza leveret. Vi leverer hovedsageligt pizza på vores smarte el-cykler, der ikke på samme måde er udfordret af bilkøer og lignende udfordringer på vejene. Dermed er vi hurtige og agile og kan i langt de fleste tilfælde levere din pizza hurtigere, end du selv kan hente den.

Vores gennemsnitlige leveringstid er på bare 26 minutter, og da vores bude transporterer pizzaerne i specielle thermobokse, er du helt sikker på en rygende varm pizza, når den bliver leveret.

Bestil din pizza online og spar masser af tid

Vi ved godt, at du har travlt i hverdagen. Derfor synes vi ikke, du skal spilde tid, når du bestiller pizza. Vi har derfor indført en bestillingsmetode, der sparer dig en masse tid. Ved at bestille din pizza online eller via vores app, kan du nemlig konstant følge med i, hvor langt din bestilling er. Dermed undgår du at gå forgæves, hvis du selv vil hente din ordre. Og hvis du vil have din pizza leveret, kan du ligeledes følge med i, hvor langt den er. Hurtigt, nemt og effektivt.

Kun kvalitetspizza hos Domino’s Pizza på Nørrebrogade

Hos Domino’s Pizza er vi eksperter i god og lækker pizza. Siden 1997, hvor den første Domino’s åbnede i Danmark, har vi leveret et utal af lækre pizzaer til vores kvalitetsbevidste og pizza-elskende kunder. Hvert år laver vi mere end 2 millioner pizzaer på landsplan, og det skyldes i høj grad, at kvaliteten af vores pizzaer er i top. For at sikre den gode kvalitet i alt, vi foretager os, har vi indført kvalitetsgaranti. Den skal sikre, at du altid får den bedste og friskeste pizza, når du bestiller hos Domino’s. Og hvis du mod forventning skulle få en pizza, der ikke overholder vores strenge kvalitetskrav, kan du få en ny pizza kvit og frit.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre