Domino's Pizza Nørrebrogade

Centralt på Nørrebro mellem Nørrebros Runddel og Nørrebro Hallen ligger Domino’s pizza.  Vi åbnede i foråret 2016 og har siden leveret masser af pizza til kunder over hele Nørrebro. Hos Domino’s er vi pizza specialister, og vi springer vi ikke over hvor gærdet er lavest. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Søn - Tor: 11.00 - 22.00
Fre - Lør: 11.00 - 23.00

Adresse:

Nørrebrogade 177
2200 København N

Bestil fra Domino's Pizza Nørrebrogade

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Nørrebrogade

  • Hos Dominos Pizza Nørrebrogade bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Nørrebrogade
  • Hos Dominos pizza i Nørrebrogade får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Nørrebrogade leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Nørrebrogade

Beliggenhed

Dominos Pizza på Nørrebro ligger på Nørrebrogade mellem Nørrebros Runddel og Den Røde plads. Vi er derfor lige i nærheden hvis du er en tur på Assistentens Kirkegård, Nørrebro parken, Empire Bio eller måske bare er ude at handle på Nørrebrogade. Skal du forbi og hente din pizza anbefaler vi at du går eller tager cyklen.

Parkering

Det er ikke muligt at parkere lige udenfor butikken, men kommer du i bil anbefaler vi at du parkerer i enten Sorgenfrigade, Holtegade eller Søllerødgade der alle ligger lige bag butikken. Der ligger også en større parkeringsplads for enden af Søllerødgade lige ved Kvickly og Aldi.

Levering

Størstedelen af vores kunder på Nørrebro foretrækker at få deres pizzaer leveret. Det skyldes dels at det kan være besværligt at komme rundt i bil, og samtidig kan vores bude komme hurtigt rundt i byen med vores elcykler. Vores gennemsnitlige leveringstid er på kun 26 minutter, og da vores bude transporterer pizzaerne i specielle thermobokse, er du helt sikker på en rygende varm pizza når den bliver leveret. Vores levering foregår stort set udelukkende med elcykler der forurener og støjer væsentlig mindre en biler og scootere.

Kvalitetsgaranti

Til en god pizza hører gode råvarer. Hos Domino’s bruger vi udelukkende 100% dansk mozzarella fra Arla på vores pizzaer. Du kan vælge mellem hele 5 forskellige bunde – lige fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for at dejen er koldhævet i minimum 24 timer så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grønsager er nøje udvalgt, så d altid får de bedst tilgængelige på markedet, uanset årstid. Som noget unikt har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet.

Bestil på nettet

Hvad siger du til at slippe for ventetid i butikken når du skal hente din pizza?. Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, så får du en SMS når din pizza er klar til afhentning. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s på Nørrebro når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Nørrebro

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Nørrebro Facebook: https://www.facebook.com/DominosPizzaNorrebrogade

Andre Domino's pizza i nærheden af Nørrebro

Domino's Pizza Frederiksberg

Domino's Pizza Østerbro

Domino's Pizza Vesterbro

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre