Vi har åbent 11-23 for levering og take-away! Alle bestillinger foregår som Zero Contact for din sikkerhed! Læs mere her...

Domino’s Pizza i Odense – Nyt pizzaria i Odense C

Domino's Pizza har åbnet nyt pizzaria i Odense, som vil få odenseanernes tænder til at løbe i vand. Den nye restaurant ligger centralt placeret på Nørregade 32, 5000 Odense C, lige midt i hjertet af H.C. Andersens gamle fødeby. Ja, faktisk ligger vores nye pizzaria kun et stenkast fra H.C. Andersens Hus, som udover at være barndomshjem for vores allesammens eventyrs-forfatter, også er et yndet udflugtsmål for de mange såvel danske som udenlandske turister, som besøger Odense. Dermed har du alletiders mulighed for at supplere din sightseeing, shoppe- eller slentretur i Odense af med et lækkert måltid på vores nye pizzaria.


Telefon:

73 70 71 35

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 23.00

Adresse:

Nørregade 32
5000 Odense C

Bestil fra Domino's Pizza Odense C

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Odense C

Parkering nær Domino’s Pizza i Odense C

Som med de fleste store danske byer, kan det være vanskeligt at finde parkeringsplads sin bil. Hvis du tager bilen til Domino’s Pizza, vil vi anbefale dig at parkere ved pladserne på Asylgade – i forlængelse af Slotsgade, eller nede omkring Fisketorvet, hvor der også er P-pladser til rådighed. Vi kan selvfølgelig ikke love, at parkeringsmulighederne ikke er optagede, og derfor vil vi også anbefale dig at lade bilen stå og i stedet nyde den smukke gåtur rundt i Odenses mange gamle gader.

Pizza levering i Odense – Få leveret din Pizza fra Domino’s Odense C

Alternativt – i stedet for selv at hente din pizza – kan vi levere den til dig. Det er faktisk ofte det hurtigste, og det sparer dig for besværet med at skulle finde en ledig parkeringsplads. Vi har valgt at udfase levering med bil, og bruger nu hovedsageligt scootere og el-cykler til vores pizza-leveringer. Dels fordi en el-cykel eller en scooter kan komme rundt i byen langt hurtigere, men også fordi de forurener meget mindre end en bil.

Derfor kan du med god og grøn samvittighed bestille pizza til levering, når du gør det hos Domino’s Pizza i Odense C.

Lækker pizza i Odense – Vi sætter ære i kvalitet

Hos Domino’s Pizza gør vi altid et stort nummer ud af vores håndværk. For det er nemlig lige netop det, som god pizza handler om – godt håndværk. Vi anvender kun de bedste råvarer og laver alle vores pizzaer efter de bedste principper. Derfor tør vi også godt sætte vores kvalitet i fokus og sige, at hvis du ikke er 100% tilfreds med din Pizza fra Domino’s, så får du en ny. Det er kernen i vores tilfredshedsgaranti, som du kan læse meget mere om her: Domino's Kvalitetsgaranti

Slip for besvær – bestil pizza online eller i vores app

Vi ved, at en pizza skal være ligeså nem at bestille, som den skal være lækker at spise. Derfor har vi gjort bestillingen supernem og intuitiv med vores smarte pizza-app, som du kan hente til såvel Android som iPhone, hvis du da ikke allerede har den. I vores app kan du hurtigt og nemt bestille lige netop den pizza du vil have, og endda følge tilblivelsen og leveringen af den, så du hele tiden er ajour med status-situationen for din bestilling. Det er det vi anser for hurtig, nem og effektiv bestilling af pizza.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre