Vi har åbent 11-23 for levering og take-away! Alle bestillinger foregår som Zero Contact for din sikkerhed! Læs mere her...

Godt nyt til alle pizzaelskere fra Domino's Pizza Tarup Center

Sætter du pris på godt pizzahåndværk? Så læg vejen forbi vores første pizzaria i Odense. Du finder os lige ved siden af biblioteket i Tarup Center, hvor du er sikret en god pizzaoplevelse – hver gang. Adressen er Rugvang 40, 5210 Odense NV. Her bliver vores håndlavede kvalitetspizzaer fremstillet af omhyggeligt udvalgte og friske råvarer. Sammensæt din favorit blandt dagens store udvalg i bunde, ost, frisk fyld og hele 7 slags krydderier. Det kan både duftes og smages!


Telefon:

73 70 71 34

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 23.00

Adresse:

Rugvang 40
5210 Odense NV

Bestil fra Domino's Pizza Odense NV

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Odense NV

Du får kvalitetsgaranti på den sprøde bund og skønne smag

Vi går så højt op i kvaliteten af vores velsmagende og sprøde pizzaer, at du får en garanti med i købet: Er du ikke tilfreds med din pizza, får du helt enkelt en ny, uden at den koster dig en krone.

Det er helt op til dig, om du vil sammensætte din byg-selv-pizza hos Domino’s Pizza Tarup Center, eller om du vil spare tid ved at bestille online på dominos.dk eller i vores app. Så får du besked på mobilen, når pizzaen er klar. Du kan følge din ordre, fra vi går i gang med at lave din pizza, og til den kommer ud af ovnen – sprød og rygende varm!

Frokostpizza til 29 kr. – leveret til døren

Vi kan naturligvis også levere din pizza lige til døren. Normalt går der under en halv time fra din bestilling, og til pizzaen lander hjemme hos dig. Til frokost betaler du kun 29 kr. for en håndlavet pizza med råvarer af høj kvalitet. Vi tager både kort, kontant og MobilePay.

Stil krav til din Domino's pizza

Vores pizzadej er ikke bare en tilfældig dej. Den er koldhævet i mindst 24 timer af respekt for både smag og konsistens. Et andet godt eksempel på den høj kvalitet er vores Mozzarellaost. Osten er fremstillet hos Arla af mælk, der udelukkende kommer fra danske malkekøer.

Så kig forbi Domino’s Pizza Tarup Center – den gode smag gør hele forskellen.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre