Pizza i Odense – Nyt Domino’s Pizzaria i Tarup Centeret

I det nordvestlige Odense, nærmere bestemt Rugvang 40, lige ved det biblioteket i Tarup Center, finder du vores første pizzaria i Odense på Fyn, nemlig Domino’s Pizza Tarup Centret. Vores nye pizzaria ligger godt placeret i Tarup Centeret, lige ved siden af McDonalds, hvorfra vi serverer lækre pizzaer i højeste kvalitet til glæde for alle pizzaelskere.


Åbningstider:

Åbner snart

Adresse:

Rugvang 40
5210 Odense NV

Billeder af Domino's Pizza Odense Tarup

  • Hos Dominos Pizza Odense Tarup bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Odense Tarup
  • Hos Dominos pizza i Odense Tarup får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Odense Tarup leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Odense Tarup

Nem parkering ved vores pizzaria i Odense

Kommer du i bil, er det nemt at finde en parkeringsplads ved Domino’s Pizza i Tarup Centret, og der altid gratis parkering ved Tarup Centeret, som ligger lige ved siden af Netto og McDonalds.

Levering af pizza i Odense NV

Domino’s Pizza er kendt for hurtig og effektiv levering af lækre kvalitetspizzaer, og det gælder naturligvis også for vores pizzaria i Tarup. Vi er i fuld gang med en udfasning af såvel biler som scootere og vil om kort tid udelukkende anvende miljøvenlige el-cykler til leveringen af vores pizzaer. Dermed slipper vores pizzabude for trafikken på vejene, mens du får din pizza så hurtigt, at man næsten ikke tror, det er sandt.

Kun kvalitetspizzaer hos Domino’s

Som noget ganske særligt, tilbyder vi i Domino’s Pizza, kvalitetsgaranti. Det vil sige, at du altid kan forvente en udsøgt og lækker kvalitet, når du køber pizza hos Domino’s. Vi er meget stolte af vores pizzaer, og vores kvalitetsgaranti er med til at sikre den høje standard, som har gjort Domino’s Pizza verdensberømt.

Undgå ventetid – bestil din pizza online

Er du træt af at vente i dit lokale pizzaria, så bestil din pizza online. Vores pizzaria i Odense tager selvfølgelig mod online bestillinger og holder dig opdateret via SMS, så du hele tiden ved, hvornår din bestilling er klar til afhentning. Du kan endda bestille via vores app og dermed følge med i hele processen fra din ordre modtages, til den tages ud af ovnen. Altid frisk og lækker – klar til afhentning.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre