Domino's Pizza Østerbro

Er du lækkersulten efter en skøn pizza med masser af friske råvarer, så skal du prøve Domino’s på Østerbro.   Vi genåbnede restauranten i foråret 2016, efter at have flyttet fra Classensgade til den nuværende lokation på Østerbrogade. Hos Domino’s er vi specialister i pizza, så vi springer vi ikke over hvor gærdet er lavest, men gør meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang. Pizza er nemlig ikke bare pizza for os. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse og altid kan få nem og lækker fastfood.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Søn - Tor: 11.00 - 22.00
Fre - Lør: 11.00 - 23.00

Adresse:

Østerbrogade 89
2100 København Ø

Bestil fra Domino's Pizza Østerbro

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Østerbro

  • Hos Dominos Pizza Østerbro bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Østerbro
  • Hos Dominos pizza i Østerbro får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Østerbro leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Østerbro

Beliggenhed

Dominos Pizza på Østerbro ligger i den nordlige ende af Østerbrogade, tæt på krydset med Strandboulevarden. Vi har frokosttilbud på pizzaer alle dage inden kl. 16, så hvis du er en tur i Fælledparken, skal til fodbold i Telia Parken eller måske på Østerbro stadion, så er det nemt og hurtigt at få en billig frokostpizza med på vejen. 

Parkering

Det er super let at parkere hvis du selv vil hente din pizza. Vi har del en begrænset mængde parkeringspladser direkte udenfor butikken, og dels ellers er der som regel plads i en af sidevejene Jacob Erlandsens Gade eller Urbansgade.

Levering

Domino’s er førende i verden indenfor levering af fastfood, og de kommer selvfølgelig også vores kunder på Østerbro til gode. I modsætning til størsteparten af vores konkurrenter, bringer vi stort set udelukkende ud på elcykler i stedet for biler eller knallerter.  Dels er elcyklerne væsentlig bedre for miljøet, og samtidig er de stort set er støjfrie så vi ikke forstyrrer når vi bringer vores pizzaer ud.

Vi leverer over hele Østerbro – lige fra Østerport station, til Svanemøllen, det nye kvarter i Nordhavn, og selvfølgelig hele området omring Fælledparken.

Er du i tvivl om vi leverer til din adresse, så prøv at start en bestilling her på dominos.dk, vælg levering og indtast din adresse, så kan du hurtigt se om levering er muligt. Vores leveringsområde er fastlagt ud fra den distance fra butikken hvor vi kan garantere at vi leverer frisk og varm pizza.

Om Domino’s Pizza

Domino’s Pizza startede i Danmark i 1997. Derefter er det gået hurtigt med at udvikle konceptet til en egentlig kæde. I dag er vi Danmarks største kæde af pizzeriaer med over 30 lokationer. Vi sælger mere end 2 millioner pizzaer om året i Danmark og vokser stadig meget hurtigt med 5-6 nye lokationer om året. Vi står selv for en stor del af produktionen af ingredienserne til vores pizzaer. Vi laver eksempelvis selv vores helt unikke pizzadej på vores centrallager i Roskilde. Dejen skal først koldhæve i minimum 24 timer før den har den helt rigtige konsistens og smag til at kunne anvendes i vores pizzaer.

Nem online bestilling

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s Østerbro når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Østerbro på Facebook: https://www.facebook.com/DominosPizzaOsterbrogade

Andre Domino's pizza i nærheden af Østerbro

København K
Nørrebro
Lyngby

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre