Tag din pizza til nye højder hos Domino's Pizza Østerbro

Hos Domino’s Pizza Østerbro kombinerer vi godt pizzahåndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse. Du finder os i den nordlige ende af Østerbrogade, tæt på krydset ved Strandboulevarden.

Vi har frokosttilbud på pizzaer alle dage helt frem til kl. 16. Så er du i Fælledparken, til fodbold i Parken eller måske på Østerbro Stadion, er det nemt og hurtigt at få en billig kvalitetspizza med på vejen. 


Åbningstider:

Søn - Tor: 11.00 - 22.00
Fre - Lør: 11.00 - 23.00

Adresse:

Østerbrogade 89
2100 København Ø

Bestil fra Domino's Pizza Østerbro

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Østerbro

  • Hos Dominos Pizza Østerbro bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Østerbro
  • Hos Dominos pizza i Østerbro får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Østerbro leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Østerbro

Nem online bestilling sparer dig for ventetid i vores pizzaria

Vores velsmagende, sprøde og håndlavede pizzaer er ret populære. Så vi anbefaler, at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller i vores app. Når du skal hente din pizza, slipper du for ventetid i restauranten. Når du har bestilt og betalt online, får du en kvittering, hvor du kan se, hvornår din pizza er klar. Så skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s Pizza Østerbro på det aftalte tidspunkt. Nemmere bliver det ikke.

Håndlavet byg-selv-pizza fuld af velsmag på Østerbro

Når du bestiller online, kan du designe din pizza efter præcis dine ønsker og behov – blandt forskellige bunde, ost, kød, friske grøntsager og krydderier. Vi laver eksempelvis selv vores helt unikke pizzadej. Dejen skal først koldhæve i minimum 24 timer, før den har den helt rigtige konsistens og smag til at kunne bruges i vores pizzaer.

Parkering uden problemer nær Domino’s Pizza på Østerbro

Er du i bil, er det super let at parkere lige uden for Domino’s Pizza Østerbro. Ellers er der som regel plads i en af sidevejene, Jacob Erlandsens Gade eller Urbansgade.

Vi leverer hurtigt – og med et smil

Vil du have din pizza bragt ud, leverer vi over hele Østerbro – fra Østerport station, til Svanemøllen, det nye kvarter i Nordhavn og selvfølgelig hele området omkring Fælledparken.

Vi bruger stort set altid el-cykler i stedet for biler eller knallerter. El-cyklerne er meget bedre for miljøet og så godt som støjfrie. Så vi forstyrrer ikke, når vi bringer vores pizzaer ud, og vi kommer hurtigt frem til din hoveddør – også i tæt trafik.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre