Domino's Pizza Randers – kvalitetspizza fra hjertet af Randers

Vores pizzaria ligger på Dytmærsken 6 i hjertet af Randers. Du finder Domino’s lige ved siden af Føtex, Normal og Sønderbros Apotek. Bliver du lækkersulten efter en skøn pizza med masser af friske råvarer, er vi heller ikke langt fra gågaden, Randers Havn, Nordisk Film Biografer og Randers regnskov. 


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Dytmærsken 6
8900 Randers C

Bestil fra Domino's Pizza Randers

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Randers

  • Hos Dominos Pizza Randers bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Randers
  • Hos Dominos pizza i Randers får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Randers leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Randers

Du parkerer, eller vi leverer – Det er nemt at få pizza i Randers

Der er gode parkeringsmuligheder, hvis du selv vil hente din håndlavede kvalitetspizza hos Domino’s i Randers. På Dytmærsken er der en mindre parkeringsplads, og ellers kan du parkere ved Føtex. Kommer du med bus, kører du nærmest lige til døren, for vores hyggelige pizzaria er under 1 minuts gang fra busterminalen.

Skal det være ekstra nemt til frokost eller aften, kan du lade os levere din pizza fra Domino’s. Vi har både øje for den gode smag og for miljøet. Så i Randers foregår de fleste leveringer med el-cykel, der hverken støjer eller forurener – og ofte er hurtigere fremme end fx en bil. Vi garanterer, at din pizza er frisk og varm.

Bestil pizza og betal fra mobilen

Du er meget velkommen til at bestille din byg-selv-pizza i vores hyggelige pizzaria på Dytmærsken. Men vil du spare tid, kan du klare både bestilling og betaling fra din mobil. Det kan du gøre online på dominos.dk eller via vores app. Når du har bestilt, får du en kvittering med information om, hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt med kort eller MobilePay, er det blot at hente pizzaen hos Domino’s i Randers eller få den friske, varme pizza leveret lige til døren.

Elsk din pizza fra Domino’s i Randers, eller få en ny

Vi er stolte af vores pizzaer og arbejder hver dag hårdt på at servere lækre pizzaer af højeste kvalitet. Derfor er intet overladt til tilfældighederne. Vi står selv for en stor del af produktionen af ingredienserne til vores pizzaer – som fx den helt unikke pizzadej, der skal koldhæve i minimum 24 timer, før den har den helt rigtige konsistens og smag.

For dig betyder det, at vi giver kvalitetsgaranti: Skulle du mod forventning ikke være 100 % tilfreds med den pizza, du har bestilt, så giver vi dig en ny. 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre