Domino's Pizza Randers

Er du lækkersulten efter en skøn pizza med masser af friske råvarer, så skal du prøve Domino’s i Randers. Vores opskrift på succes er meget enkel - som specialister i pizza, springer vi ikke over hvor gærdet er lavest, men gør meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang. Pizza er nemlig ikke bare pizza for os. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Dytmærsken 6
8900 Randers C

Bestil fra Domino's Pizza Randers

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Randers

  • Hos Dominos Pizza Randers bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Randers
  • Hos Dominos pizza i Randers får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Randers leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Randers

Her ligger vi

Dominos Pizza ligger centralt i Randers på Dytmærsken lige ved siden af busstationen, Føtex, Normal og Sønderbros Apotek. Lige i nærheden finder du gågaden, Randers Havn, Nordisk Film Biografer og selvfølgelig Randers regnskov.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheder hvis du selv vil hente din pizza. På Dytmærsken er der en mindre parkeringsplads, og ellers er der en større parkeringsplads ved Føtex.

Levering

Ud over rigtig gode pizzaer er Domino’s også kendte for vores hurtige og pålidelige levering. I Randers foregår størstedelen af vores leveringer via elcykler. Vi er gået over til elcykler på det seneste, da de er mere miljøvenlige i forhold til levering med bil eller knallert. En anden fordel ved elcykler er, at de stort set er støjfrie så vi ikke forstyrrer når vi bringer vores pizzaer ud.

Er du i tvivl om vi leverer til din adresse, så prøv at start en bestilling her på dominos.dk, vælg levering og indtast din adresse, så kan du hurtigt se om levering er muligt. Vores leveringsområde er fastlagt ud fra den distance fra butikken hvor vi kan garantere at vi leverer frisk og varm pizza.

Om Domino’s Pizza

Domino’s Pizza startede i Danmark i 1997. Derefter er det gået hurtigt med at udvikle konceptet til en egentlig kæde. I dag er vi Danmarks største kæde af pizzeriaer med over 30 lokationer. Vi sælger mere end 2 millioner pizzaer om året i Danmark og vokser stadig meget hurtigt med 5-6 nye lokationer om året. Vi står selv for en stor del af produktionen af ingredienserne til vores pizzaer. Vi laver eksempelvis selv vores helt unikke pizzadej på vores centrallager i Roskilde. Dejen skal først koldhæve i minimum 24 timer før den har den helt rigtige konsistens og smag til at kunne anvendes i vores pizzaer.

Nem online bestilling

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Randers når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Randers på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Randers

Viborg
Aarhus C
Aarhus N

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre