Domino's Pizza Roskilde

Domino's Pizza i Roskilde er en af de mest populære Domino's Pizza restauranter i Danmark. Med vores centrale beliggenhed på Københavnsvej 20 - tæt på Ro's torv. kan vi let levere pizza ud til sultne borgere i Roskilde. Vælger du selv at hente din pizza er det heller ikke noget problem. Vi ligger sammen med tankstationen Circle K, så der er masser af parkeringspladser og nemt og hurtigt at få lækker fastfood. 


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Københavnsvej 20
4000 Roskilde

Bestil fra Domino's Pizza Roskilde

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Roskilde

  • Hos Dominos Pizza Roskilde bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Roskilde
  • Hos Dominos pizza i Roskilde får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Roskilde leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Roskilde

Nem bestilling

Du kan nemt og hurtigt bestille Pizza hos Domino's i Roskilde. Vi anbefaler at du bestiller via vores hjemmeside eller alternativt via vores apps til Android eller IOS. En af fordelene er, at du så let kan følge din bestilling via "Pizzatrackeren", der giver dig mulighed for at følge med i hvor langt vi er med din ordre lige fra vi går i gang med at lave pizzaen til den kommer rygende varm ud af ovnen. Du er selvføgelig også velkommen til at bestille din pizza i restauranten, eller via vores callcenter. 

Lav din egen pizza

Som noget helt unikt kan du designe din egen pizza når du bestiller pizza via vores hjemmeside eller app. Valgmulighederne er mange, skal bunden være med fuldkorn, deep pan, tynd eller den klassiske. Du kan selvfælgelig også vælge mellem masser af forskellige toppings. Du kan endda lave en pizza med forskellig topping på hver halvdel - perfekt når du skal dele med nogen eller du har svært ved at vælge mellem de mange pizzaer.

Ud over vores kendte pizzaer har vi også lækkert tilbehør, drikkevarer og desserter. Vi kan eksempelvis anbefale vores lækre Chicken kickers - lækre ovnbagte sstykker af kyllingebryst i krydret panering. Til desert er der rigtig mange der er vilde med vores Choco Calzone - en indbagt pizza med masser af lækker chokolade som fyld. Vi har selvfølgelig også altid de populæreste ts fra Ben & Jerry's i restauranten. 

Hurtig levering i Roskilde

Domino's Pizza er verdens førende indenfor leverance af pizza, og selvfølgelig kan vi også levere pizza i Roskilde hurtigt og billigt. Vores bude leverer i hele Roskilde, og normalt leverer vi indenfor 30 minutter efter bestillingen. Vi har udskiftet størstedelen af vores velkendte scootere med elcykler. Elcyklerne giver lige så hurtig levering som scooterne, men giver en væsentlig mindre belastning af miljøet og støjer samtidig langt mindre. 

Få nyheder fra Dominos pizza i Roskilde

Vil være blandt de første der får nyheder, konkurrencer og gode tilbud fra Domino's pizza i Roskilde, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden.Mange af tilbuddene i nyhedsbrevet er kun for abonnenterne, så tilmeld dig allerede nu så du ikke går glip af fordelene.  Alternativt kan du følge os på Facebook www.facebook.com/DominosPizzaRoskilde.

Høj kvalitet og danske råvarer

Alle Dominos produkter opretholder den samme høje standard, fordi Domino's Pizza udelukkende anvender danske kvalitetsbevidste leverandører. Vores Mozzarellaost kommer eksempelvis fra Arla der udelukkende bruger mælk fra danske malkekøer og vores mel kommer fra Valsemøllen hvor kornet kommer fra danske marker. 

Andre Domino's pizza i nærheden af Roskilde

Taastrup
Holbæk
Greve

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre