Populære byg-selv-pizzaer fra Domino's Pizza Roskilde

Domino's Pizza i Roskilde er en af de mest populære Domino's Pizza restauranter i Danmark. Du finder os nemt ved Shell-tanken på Københavnsvej 13, som vi lige er flyttet til. Fra den centrale placering lige ved Elgiganten og tæt på Ro's torv leverer og serverer vi hver dag rygende varme og lækre byg-selv-pizzaer til sultne og kvalitetsbevidste borgere i Roskilde og omegn. 


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Københavnsvej 13
4000 Roskilde

Bestil fra Domino's Pizza Roskilde

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Roskilde

  • Hos Dominos Pizza Roskilde bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Roskilde
  • Hos Dominos pizza i Roskilde får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Roskilde leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Roskilde

Design din egen pizza hos Domino’s i Roskilde

Hos Domino’s Pizza Roskilde har du alle muligheder for at få din pizza, som du allerhelst vil have den. Du bestemmer således selv, om bunden skal være af fuldkorn eller almindeligt hvedemel. Du kan også frit vælge, om du foretrækker tynd, klassisk eller deep pan pizza – og naturligvis hvad du vil have ovenpå blandt mange forskellige slags ost, kød, grøntsager og krydderier.

Har du svært ved at vælge, eller vil du dele din pizza med nogen, der har en anden favorit, er du også velkommen til at vælge forskelligt fyld på hver sin halvdel af pizzaen. Det manglede da bare!

Brug vores Pizzatracker til at følge din bestilling fra Domino’s i Roskilde

Det er helt op til dig, om du designer din pizza i vores restaurant i Roskilde, på dominos.dk eller i vores app. Vi sender dig en SMS, når pizzaen er klar til at blive hentet. En af fordelene ved at bruge hjemmesiden eller app’en er, at du kan følge din ordre, fra vi går i gang med at lave pizzaen, og til den kommer sprød og rygende varm ud af ovnen.

Så er der lækre pizzaer klar i Domino’s i Roskilde!

Kommer du forbi Domino’s Pizza i Roskilde i bil, er der masser af parkeringspladser foran Circle K. Så det er både hurtigt og nemt at hente lækker aftensmad eller måske en billig frokostpizza til 29 kr. Vil du hellere lade os bringe ud, kan du normalt nyde din håndlavede kvalitetspizza kun en halv time efter din bestilling. Vi tænker oveni købet på miljøet, når vi bringer ud og har udskiftet de fleste scootere med el-cykler. 

Stil krav til din pizza fra Domino’s Roskilde – det gør vi

Hos Domino’s Pizza i Roskilde kan du roligt stille krav til din pizza. For det samme gør vi og bruger udelukkende danske kvalitetsbevidste leverandører. Vores Mozzarellaost kommer eksempelvis fra Arla, der udelukkende bruger mælk fra danske malkekøer. Vores mel kommer fra Valsemøllen, der er malet af korn fra danske marker. Derfor giver vi kvalitetsgaranti på vores pizzaer: Er du ikke tilfreds, får du en ny. 

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre