Vi har åbent 11-23 for levering og take-away! Alle bestillinger foregår som Zero Contact for din sikkerhed! Læs mere her...

Domino's Pizza i Slagelse – Nyt pizzaria i Slagelse

Det er med glæde vi nu kan lancere Domino’s Pizza i Slagelse. Vores nye pizzaria ligger helt centralt placeret på Sdr. Stationsvej 28K i Slagelse, lige bag ved stationen, og tæt på Slagelse by og centrum. Hvis du kommer med tog, skal du blot træde ud af stationen i sydvendt retning, og så er du på Søndre Stationsvej. Derfra svinger du til højre, og så finder du Domino’s Pizza i Slagelse – side om side med bl.a. Syddansk Universitet.

Dermed er Domino’s i Slagelse ikke kun for dig som bor i Slagelse og gerne vil have lækker pizza med hjem eller på farten, men også til dig, der er på besøg i byen. Det er hurtigt og nemt at parkere i bil, eller at tage toget videre fra Slagelse station.


Telefon:

73 70 71 36

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 23.00

Adresse:

Sdr. Stationsvej 28K
4200 Slagelse

Bestil fra Domino's Pizza Slagelse

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Slagelse

Parkeringsmuligheder nær Domino’s Pizza Slagelse

Som nævnt ligger vi meget tæt på SDU Slagelse (Syddansk Universitet), og der er således god mulighed for parkering lige i nærheden. Skulle pladserne være optaget kan vi henvise til gaderne umiddelbart overfor, hhv. Absalonsgade og Olufsgade, som begge støder op til Svendsgade, hvor der er mulighed for parkering.

Få din pizza leveret i Slagelse – Hurtig og miljøvenlig levering af pizza

Hvis ikke du er med toget, og hvis ikke du gider besvær med parkering af bilen, så få din pizza leveret. Hos Domino’s Pizza er vi verdenskendte for vores effektive og hurtige pizzalevering, og det gælder naturligvis også pizza levering i Slagelse. Vi har valgt at udfase leverance med bil, og bruger nu primært el-cykler og scootere. Det er ofte langt hurtigere at komme igennem byen på cykel eller scooter, og så forurener de ikke nær så meget som biler. Dermed kan du med god samvittighed læne dig tilbage, og lade os stå for leveringen af din pizza. Det går så stærkt at vi faktisk tvivler på, du selv kan afhente og komme hjem med din pizza hurtigere end vi kan levere den til dig.

Domino’s Pizza i Slagelse har vi fokus på kvalitet

Hos Domino’s Pizza går vi meget op i kvaliteten af vores pizzaer. Og det gælder naturligvis også for vores pizzaria i Slagelse. Vi bruger kun de bedste og friskeste råvarer, og vi laver pizzaerne præcis som du vil have dem, og derfor tør vi også godt bryste os af vores kvalitetsgaranti som går ud på, at hvis ikke du er 100% tilfreds med din pizza, så får du en ny – kvit og frit. Du kan læse meget mere om vores kvalitetsgaranti her Domino's Kvalitetsgaranti

Bestil din Pizza online eller via vores app

En af hjørnestenene i Domino’s Pizza, er, at det skal være nemt, hurtigt og lækkert at bestille pizza hos os. Derfor gør vi dels rigtig meget ud af kvaliteten på hver enkelt pizza, men også ud af selve bestillingen. Når du bestiller din yndlingspizza hos Domino’s, kan du gøre det online via vores hjemmeside her, eller direkte i vores app. Vores bestillingsproces er skræddersyet og gør det nemt og overskueligt for dig at vælge eller sammensætte den pizza, som du har allermest lyst til. Det er hurtigt, nemt og meget overskueligt.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre