Domino's Pizza Søborg

Pizza er ikke bare pizza – i hvert tilfælde ikke hos Domino’s i Søborg. Vi er nemlig specialiserede i at lave lækker pizza, og kombinerer derfor godt pizza håndværk med nøje udvalgte ingredienser, så du altid er sikker på at få en god pizza oplevelse. Du kan eksempelvis vælge mellem hele 5 forskellige typer af dej – lige fra fuldkorn til glutenfri, eller vores berømte Domino’s Classic.

Vi ligger centralt i Søborg på Søborg Hovedgade lige ved Netto, Irma og Fakta. Så det er altid hurtigt og nemt at få lækker pizza eller fastfood fra os.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Man - Tor: 15.00 - 21.30
Fre - Søn: 11.00 - 21.30

Adresse:

Søborg Hovedgade 57
2860 Søborg

Bestil fra Domino's Pizza Søborg

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Søborg

  • Hos Dominos Pizza Søborg bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Søborg
  • Hos Dominos pizza i Søborg får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Søborg leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Søborg

Her ligger vi

Domino’s Søborg ligger i krydset mellem Søborg Hovedgade og Maglegårds Alle. Er du ude og handle i en af de mange butikker på Søborg hovedgade eller Søborg Torv, er det derfor hurtigt at tage en pizza med fra Domino’s. Lige i nærområdet ligger Utterslev mose, TV Byen og Høje Gladsaxe.   

Parkeringsmuligheder

Hvis du foretrækker at hente din pizza selv, så er der masser af parkeringspladser i nærheden. Du kan ikke holde lige udenfor butikken, men drejer du ned af Maglegårds alle, så er der kundeparkeringspladser bag butikken. Der er også parkeringspladser bag ved butikstorvet med Irma og Fakta.

Hurtig og billig levering

Stadig flere af vores kunder foretrækker at få leveret deres pizzaer, så de slipper for at bruge tiden på transport og ventetid. Uanset hvor du bor i Søborg kan du få leveret fra Domino’s. Enten fra Søborg  butikken eller nabobutikkerne i Bagsværd, Lyngby eller Herlev. Domino’s er førende i verden indenfor hurtig og pålidelig levering. For dig betyder det at du får din mad leveret både billigt og hurtigt. Vores gennemsnitlige leveringstid er bare 26 minutter.

Hos Domino’s minimerer vi levering med biler og knallerter, da de både støjer og forurener. I stedet bruger vi elcykler til langt størsteparten af vores leveringer. Vi har en af Danmarks største flåder af elcykler, og har vores egen cykelmekaniker ansat til at holde alle cykler i perfekt stand.  

VIP Klub

Som kunde hos Domino’s har du mulighed for at være med i vores VIP Kundeklub. Medlemmerne af klubben modtager mail og sms beskeder med produktnyheder og unikke tilbud og rabatter. Det er selvfølgelig gratis at være tilmeldt. Du kan tilmelde dig her: http://www.dominos.dk/sms

Bestil på nettet og spar tid

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Søborg når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Søborg

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på http://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Søborg på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Søborg Hovedgade

Herlev
Lyngby
Østerbro

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre