Vi har åbent 11-23 for levering og take-away! Alle bestillinger foregår som Zero Contact for din sikkerhed! Læs mere her...

Domino's Pizza Søborg – det stærkt vanedannende pizzaria

Domino’s Pizza Søborg ligger centralt på Søborg Hovedgade lige ved Søborg Butikstorv og mellem Dickens Alle og Jonas Lies Alle. Du har gode busforbindelser lige til døren, og er du i forvejen ude at handle i en af de mange butikker og supermarkeder i området, er det både hurtigt, fristende og stærkt vanedannende at tage en pizza med fra Domino’s.

Vi giver oveni købet garanti på kvaliteten og håndværket, så du kan være sikker på en god pizzaoplevelse – hver gang!  


Telefon:

73 70 71 08

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 23.00

Adresse:

Søborg Hovedgade 118
2860 Søborg

Bestil fra Domino's Pizza Søborg

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Søborg

Pizza er ikke bare pizza. Smag forskellen hos Domino’s i Søborg

Lad os give dig nogle eksempler på, hvad vi forstår ved lækker pizza, der er kan tilfredsstille selv de mest krævende smagsløg: Du kan vælge mellem hele 5 forskellige typer dej, 4 slags ost, 8 slags kød, 10 slags grøntsager og 7 slags krydderier. Så kom bare forbi vores restaurant og bliv overvældet og begejstret – eller se de mange muligheder på dominos.dk eller i vores app.

Nem parkering hos Domino’s Pizza i Søborg

Foretrækker du at hente din pizza selv hos Domino’s Pizza Søborg, er der masser af parkeringspladser i lige nærheden: På butikstorvet, langs Søborg Parkalle lige over for eller på nogle af Søborg Hovedgades mange sideveje.

Hurtig levering i Søborg: Fra 0 til lækker pizza på kun 26 minutter

Har du andet at bruge tiden på end transport og ventetid, så lad os bringe maden hjem til dig – både til aften og når du har lyst til en billig frokostpizza til 29 kr. Du kan regne med os! Vores gennemsnitlige leveringstid er bare 26 minutter. De fleste leveringer foregår uden støj og forurening, da vi har udskiftet de fleste biler og knallerter med el-cykler.  

Uanset hvor og hvordan du foretrækker at bestille håndlavede kvalitetspizzaer, er det både hurtigt og nemt. Valgfriheden gælder også din betaling, som kan foregå med kort, kontant eller MobilePay. Bestiller du online, får du en kvittering sammen med en besked om, hvornår din pizza er klar. Nemmere bliver det ikke.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre