Domino's Pizza København K

Er du lækkersulten efter en skøn pizza med masser af friske råvarer, så skal du prøve Domino’s på St. Kongensgade i København.

Vi åbnede restauranten i foråret 2016 og har siden hen lavet masser af pizzaer til vores kunder i indre København.

Vores opskrift på succes er meget enkel - som specialister i pizza, springer vi ikke over hvor gærdet er lavest, men gør meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang. Pizza er nemlig ikke bare pizza for os. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse og får lækker fastfood.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Søn - Tor: 11.00 - 22.00
Fre - Lør: 11.00 - 23.00

Adresse:

Store Kongensgade 18
1264 København K

Bestil fra Domino's Pizza København K

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza København K

  • Hos Dominos Pizza København K bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos København K
  • Hos Dominos pizza i København K får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i København K leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza København K

Her ligger vi

Dominos Pizza på Store Kongensgade ligger lige ved Kongens Nytorv overfor Peter Beier Chokolade og Boltens gaard. Lige i nærheden ligger Kongens have, Nyhavn, Amalienborg, Strøget, Det Kongelige Teater og Skuespilhuset. Du kommer lettest ind til os hvis du tager Metroen til Kgs. Nytorv eller tager S-toget til Nørreport. Er du på shoppingtur i København er det oplagt at ligge turen forbi Domino’s – eksempelvis efter en af vores frokostpizzaer der kun koster fra 29 kr. alle dage inden kl. 16.

Parkering

Kommer du i bil, kan du være heldig at finde en parkeringsplads i Palægade. Alternativt kan du som regel finde en ledig plads på skråparkeringerne i Borgergade. Der findes også parkeringshuse i Dronningens Tværgade og Borgergade.

Hurtig og billig levering

Ud over rigtig gode pizzaer er Domino’s også kendte for vores hurtige og pålidelige levering. Det kan være svært at komme rundt i bil i indre København. Derfor benytter stadig flere af vores kunder muligheden for at få leveret deres pizza.  Vores gennemsnitlige leveringstid er bare 26 minutter, og vi leverer selvfølgelig I hele indre by.

Hos Domino’s har vi valgt at minimere levering med biler og knallerter, da de både støjer og forurener. I stedet bruger vi elcykler til langt størsteparten af vores leveringer. Vi har en af Danmarks største flåder af elcykler, og har vores egen cykelmekaniker ansat til at holde alle cykler i perfekt stand.  

Om Domino’s Pizza

Domino’s Pizza startede i Danmark i 1997. Derefter er det gået hurtigt med at udvikle konceptet til en egentlig kæde. I dag er vi Danmarks største kæde af pizzeriaer med over 30 lokationer. Vi sælger mere end 2 millioner pizzaer om året i Danmark og vokser stadig meget hurtigt med 5-6 nye lokationer om året. Vi står selv for en stor del af produktionen af ingredienserne til vores pizzaer. Vi laver eksempelvis selv vores helt unikke pizzadej på vores centrallager i Roskilde. Dejen skal først koldhæve i minimum 24 timer før den har den helt rigtige konsistens og smag til at kunne anvendes i vores pizzaer.

Nem online bestilling

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s på Store Kongensgade når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på http://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Store Kongensgade på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af København K

Amagerbrogade
Østerbro
Nørrebro

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre