Domino's Pizza København K - Udsøgt pizza i København

Elsker du også en skøn pizza med masser af friske råvarer, så skal du prøve Domino’s på St. Kongensgade i København. Vi åbnede vores pizzaria i København i foråret 2016 og har siden lavet et hav af lækre pizzaer til vores pizzaglade kunder i det indre København.

Vores opskrift på succes er meget enkel - som specialister i pizza, gør vi rigtig meget ud af at lave kvalitetspizzaer til vores kunder - hver gang. Pizza er nemlig ikke bare pizza for os.

Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse og superlækker fastfood.


Åbningstider:

Søn - Tor: 11.00 - 22.00
Fre - Lør: 11.00 - 23.00

Adresse:

Store Kongensgade 18
1264 København K

Bestil fra Domino's Pizza København K

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza København K

  • Hos Dominos Pizza København K bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos København K
  • Hos Dominos pizza i København K får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i København K leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza København K

Her finder du Domino's Pizza i København K

Domino’s Pizza på Store Kongensgade ligger lige ved Kongens Nytorv overfor Peter Beier Chokolade og Boltens Gård. Lige i nærheden ligger Kongens Have, Nyhavn, Amalienborg, Strøget, Det Kongelige Teater og Skuespilhuset. Du kommer lettest ind til os, hvis du tager Metroen til Kgs. Nytorv eller tager S-toget til Nørreport. Er du på shoppingtur i København, er det oplagt at lægge turen forbi Domino’s – eksempelvis efter en af vores frokostpizzaer, der kun koster fra 29 kr. alle dage inden kl. 16.

Parkering nær Domino's Pizza i København K

Som du måske kan forestille dig, så er det ikke altid lige let at finde en ledig parkeringsplads i det indre København. Men kommer du i bil, kan du være heldig at finde en parkeringsplads i Palægade.

Alternativt kan du som regel finde en ledig plads på skråparkeringerne i Borgergade. Der findes også parkeringshuse i Dronningens Tværgade og Borgergade.

Levering af pizza i København K

Det kan være svært at komme rundt i bil i indre København. Derfor benytter stadig flere af vores kunder muligheden for at få leveret deres pizza.  Vores gennemsnitlige leveringstid er bare 26 minutter, og vi leverer selvfølgelig i hele indre by.

Hos Domino’s har vi valgt at minimere levering med biler og knallerter, da de både støjer og forurener. I stedet bruger vi el-cykler til langt størsteparten af vores leveringer. Vi har en af Danmarks største flåder af elcykler, og har vores egen cykelmekaniker ansat til at holde alle cykler i perfekt stand.

Domino's Pizza - 20 år med pizza i højeste kvalitet

Domino’s Pizza startede i Danmark i 1997. Derefter er det gået hurtigt med at udvikle konceptet til en egentlig kæde. I dag er vi Danmarks største kæde af pizzariaer med over 30 lokationer. Vi sælger mere end 2 millioner pizzaer om året i Danmark og vokser stadig meget hurtigt med 5-6 nye lokationer om året.

Vi står selv for en stor del af produktionen af ingredienserne til vores pizzaer. Vi laver eksempelvis selv vores helt unikke pizzadej på vores centrallager i Roskilde. Dejen skal først koldhæve i minimum 24 timer, før den har den helt rigtige konsistens og smag til at kunne anvendes i vores pizzaer.

Bestil din pizza online eller via vores app

Når du skal bestille, anbefaler vi, at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på, at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling, får du en kvittering, der også indeholder informationer om, hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s på Store Kongensgade, når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre