Domino's Pizza Valby leverer (rå)varen i form af god pizza – hver gang!

Hemmeligheden bag god pizza er friske råvarer af høj kvalitet og respekten for det gode håndværk. Begge dele kan du opleve og smage hos Domino’s Pizza Valby, der ligger centralt på Valby Langgade lige ved siden af Circle K og tæt på både Langgade og Valby S-station.

Det gør det lyse og indbydende pizzaria til et oplagt valg, når du handler i Spinderiets mange butikker, går strøgtur på Valby Langgade eller besøger Søndermarken, Zoologisk Have og Carlsberg byen. 


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 22.00

Adresse:

Valby Langgade 119
2500 Valby

Bestil fra Domino's Pizza Valby

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Valby

  • Hos Dominos Pizza Valby bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Valby
  • Hos Dominos pizza i Valby får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Valby leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Valby

Pizza med kvalitetsgaranti hos Domino’s i Valby

Råvarerne og håndværket er også grunden til, at de pizzaer, du bestiller hos Domino’s Pizza Valby er med kvalitetsgaranti – også den billige frokostpizza til 29 kr. Er du ikke tilfreds, får du helt enkelt en ny og gratis. Der er nok af lækre pizzaer at vælge imellem, og du kan designe din pizza præcis efter dine smagsløg. Vælg fx mellem hele 5 forskellige bunde – fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for, at dejen er koldhævet i mindst 24 timer, så den har den helt rigtige smag og konsistens. Og grøntsagerne er nøje udvalgt efter årstiden.

Nem parkering ved vores pizzaria i Valby

Der er gode parkeringsmuligheder lige uden for vores pizzaria. Du kan som regel finde en plads på området, som vi deler med Circle K, eller på Valby Langgade. Skulle der være optaget, er der som regel altid en plads på en af sidevejene eller ved Spinderiet.

Lynhurtig levering i Valby – Frisk varm pizza bragt til døren

Flere og flere i Valby kan se idéen i at få deres pizzaer leveret lige til døren. Vores bude transporterer pizzaerne i specielle thermobokse, så du er helt sikker på en rygende varm pizza. Du slipper samtidig for selv at skulle bruge tid i den ofte hektiske trafik og på at finde parkeringsplads. Vi bruger el-cykler til at komme hurtigt frem, og vores gennemsnitlige leveringstid er på kun 26 minutter, fra vi har din bestilling. El-cyklerne har også den fordel, at de forurener og støjer væsentlig mindre end biler og scootere.

Bestil trygt pizza på nettet. Vi tager Mobilepay

Uanset om du ønsker din pizza bragt ud, eller du selv ønsker at hente den, sparer du tid ved at bestille pizzaen online på dominos.dk eller i vores app. Når din pizza er klar, får du en SMS, og har du også betalt med kort eller Mobilepay, er det blot at kigge forbi Domino’s Pizza Valby. 

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre