Domino's Pizza Valby

Domino’s pizza i Valby ligger centralt på Valby Langgade lige ved siden af Circle K. Vi har lige renoveret butikken så den er lys og indbydende. Hos Domino’s er vi pizza specialister, og vi springer vi ikke over hvor gærdet er lavest. Vi kombinerer godt pizza-håndværk med omhyggeligt udvalgte og friske råvarer, så du altid er sikret en god pizzaoplevelse.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Valby Langgade 119
2500 Valby

Bestil fra Domino's Pizza Valby

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Valby

  • Hos Dominos Pizza Valby bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Valby
  • Hos Dominos pizza i Valby får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Valby leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Valby

Beliggenhed

Dominos Pizza i Valby ligger på Valby Langgade, lige ved siden af Circle K, og meget tæt på Langgade station eller Valby station. Vi er derfor lige i nærheden hvis du skal ud og handle i en af de mange butikker i Spinderiet, eller bare er på strøgtur på Valby Langgade.   I nærområdet finder du også Søndermarken, Zoologisk Have og Carlsberg byen

Parkeringsmuligheder

Der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor butikken, enten på parkeringsområdet som vi deler med Circle K, eller ude på Valby Langgade. Er der undtagelsesvis optaget kan du som regel altid finde en plads på en af sidevejene eller nede ved spinderiet.

Levering

En stadig stigende del af vores kunder i Valby foretrækker af få deres pizzaer leveret. Det skyldes dels at det kan være besværligt at komme rundt i bil når der er meget trafik, og samtidig kan vores bude komme hurtigt rundt i byen med vores elcykler. Vores gennemsnitlige leveringstid er på kun 26 minutter, og da vores bude transporterer pizzaerne i specielle thermobokse, er du helt sikker på en rygende varm pizza når den bliver leveret. Vores levering foregår stort set udelukkende med elcykler der forurener og støjer væsentlig mindre en biler og scootere.

Kvalitetsgaranti

Til en god pizza hører gode råvarer. Hos Domino’s bruger vi udelukkende 100% dansk mozzarella fra Arla på vores pizzaer. Du kan vælge mellem hele 5 forskellige bunde – lige fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for at dejen er koldhævet i minimum 24 timer så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grønsager er nøje udvalgt, så d altid får de bedst tilgængelige på markedet, uanset årstid. Som noget unikt har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet.

Bestil på nettet

Hvad siger du til at slippe for ventetid i butikken når du skal hente din pizza? Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, så får du en SMS når din pizza er klar til afhentning. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Valby når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Valby

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Valby på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Valby Langgade

Frederiksberg
Vesterbro
Hvidovre

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre