Domino's Pizza Vanløse – vi samler på gode pizzaoplevelser

I krydset Jernbane Allé og Herlufholmsvej ligger Domino’s Pizza Vanløse side om side med Nordea, Paradis og Lagkagehuset. Fra vores pizzaria leverer vi håndlavede kvalitetspizzaer, som du selv kan sammensætte efter præcis dine smagsløg – med et stort udvalg i bunde, ost, frisk fyld og krydderier. I vores store åbne lobby er der god plads til at beslutte dig for og vente på din favorit.

Den centrale beliggenhed i Vanløse gør det nemt for dig at komme forbi efter en sprød og lækker pizza, når du kommer med metro eller S-tog og står af på S-stationen kun få minutters gang længere nede af Jernbane Allé. 


Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Jernbane Allé 45H
2720 Vanløse

Bestil fra Domino's Pizza Vanløse

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Vanløse

  • Hos Dominos Pizza Vanløse bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Vanløse
  • Hos Dominos pizza i Vanløse får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Vanløse leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Vanløse

Bil- og cykelparkering med udsigt til godt pizzahåndværk

Kommer du i bil, har du mulighed for at parkere lige uden for Domino’s Pizza eller på sidevejene Vanløse Allé og Katrinedalsvej. Du finder også over 400 parkeringspladser ved shoppingcentret Kronen Vanløse. Er du på cykel, er du også meget velkommen til at holde på det brede fortov uden for restauranten. Ellers er der imponerende 1.500 cykelparkeringspladser i området ved Vanløse S-station.

Online bestilling sparer tid

Bestiller du din pizza online på dominos.dk eller i vores app, slipper du for at vente på, at pizzaen bliver lavet. I stedet får du en kvittering med det tidspunkt, hvor din pizza er klar. Betaler du samtidig med din bestilling, skal du blot hente pizzaen hos Domino’s i Vanløse. Nemmere bliver det ikke.

Når du bestiller pizza hos Domino’s i Vanløse, får du garanti for den gode smag og for kvaliteten af de råvarer, vi bruger. Er du ikke tilfreds, får du en ny pizza helt gratis.

Vi tænker på miljøet, når vi bringer ud – selvom det ikke kan høres

Vil du spare endnu mere tid, eller har travlt med alt muligt andet, bringer vi gerne din pizza ud. Vi leverer til hele Vanløse, lige fra Slotsherrensvej i nord til Tårnvej i vest og Roskildevej i syd. Vi bruger næsten kun el-cykler, som kommer hurtigt frem i tæt trafik. El-cyklerne er væsentlig bedre for miljøet end biler og scootere – og så støjer de mindre.

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre