Domino's Pizza Vanløse

Domino’s pizza i Vanløse er et af de nyeste Domino’s pizzariaer i Danmark, og åbnede i foråret 2016. Fra adressen på hjørnet af Jernbane alle og Herlufsholmsvej ligger vi centralt, og kan hurtigt levere pizza til alle dele af Vanløse. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at selv at hente din pizza. Så kan du nye vores store åbne lobby hvor der er masser af plads til ventende kunder. Hos Domino’s er vi til forskel fra mange andre pizzeriaer specialiseret i at lave pizza. Vi vælger derfor ikke de nemme løsninger, men kombinerer godt pizzahåndværk med gode ingredienser så du er sikret en god pizza oplevelse.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem online bestilling
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Pizza med kvalitetsgaranti
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Alle Dage: 11.00 - 21.30

Adresse:

Jernbane Allé 45H
2720 Vanløse

Bestil fra Domino's Pizza Vanløse

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Vanløse

  • Hos Dominos Pizza Vanløse bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Vanløse
  • Hos Dominos pizza i Vanløse får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Vanløse leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Vanløse

Beliggenhed

Vi ligger i krydset Jernbane alle og Herlufholmsvej i centrum af Vanløse. Det er derfor nemt at komme til os med metroen eller S-tog via Vanløse station. Vanløse er en aktiv handelsby, og vi ligger lige ud til de mange spændende butikker på Jernbane alle, mellem Nordea og Paradis og Lagkagehuset. Vi er selvfølgelig også lige udenfor Vanløses nye shoppingcenter Kronen med over 400 parkeringspladser og masser af shoppingmuligheder.  

Parkering

Kommer du i bil er der et begrænset antal parkeringspladser udenfor butikken på Jernbane Alle. Alternativt er der parkeringspladser ved Kronen eller inde på sidevejene Vanløse Alle eller Katrinedalsvej. Er du på cykel, er der imponerende 1.500 cykelparkeringspladser i området omkring Vanløse station. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at holde på det brede fortov udenfor butikken.

Levering

Ud over pizza, er Domino’s er verdenskendte for vores billige, hurtige og pålidelige levering.  Vi leverer til hele Vanløse, lige fra Slotsherrensvej i nord til Tårnvej i vest og Roskildevej i syd. Bor du ikke indenfor dette område kan vi typisk levere fra en af vores nabobutikker i Herlev, Frederiksberg, Brønshøj eller Valby.  

Vi er meget stolte af at vi stort set udelukkende leverer med elcykler, da de støjer mindre, og er væsentlig bedre for miljøet end biler eller scootere.  

Kvalitetsgaranti

Vores mission er at levere kvalitetspizzaer til danskerne, og for at sikre din pizzaoplevelse, har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitets. Som de eneste i pizzabranchen giver vi en kvalitetsgaranti fordi vi bruger nøje udvalgte råvarer til vores pizzaer. Vi bruger eksempelvis kun 100% dansk mozzarella ost fra Arla og dansk mel fra Valsemøllen.

Nem online bestilling

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Vanløse når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Vanløse på Facebook: https://www.facebook.com/DominosPizzaVanloese

Andre Domino's pizza i nærheden af Vanløse

Brønshøj
Herlev
Valby

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre